|
14.04.2024 19:59

Єгор Гордєєв зізнався, як відреагував на інцидент з колегою Людмилою Барбір, яка осоромилася у прямому ефірі

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв дав ексклюзивний коментар на рахунок витівки своєї колеги Людмили Барбір, яка нецензурно висловлювалася в прямому ефірі.

Єгор Гордєєв та Людмила Барбір знайомі вже багато років, і кожного ранку зустрічаються в прямому ефірі. Безумовно, ведучим вдалося спрацюватися, інакше вони не змогли б так багато часу проводити разом. В інакших випадках така співпраця як правило завершується через декілька років. Але Єгор та Людмила все ще колеги та близькі приятелі.

Доля склалася таким чином, що в них різні партнери по студії. І тим не менш, між собою вони постійно взаємодіють, і варто відмітити доволі якісно. Але навіть у найкращих професіоналів стаються конфузи.

Єгор Гордєєв зізнався, як відреагував на інцидент із колегою Людмилою Барбір

Єгор Гордєєв прокоментував конфуз Людмила Барбір у ефірі “Сніданок з 1+1”

Наприклад, нещодавно Людмила Барбір у соромилася в прямому ефірі через нецензурну лексику. Телеведуча вважала, що камери ввимкнені, і дозволила собі висловитися у доволі негативному ключі на рахунок свого наряду, який їй підібрали стилісти.

Спочатку Людмила принесла свої вибачення публіці за те, що зробила. Пізніше за неї вступився її партнер Руслан Сенічкін, який нагадав людям про те, що усі ми люди, і можемо допускати подібні речі, хоча і робити це не бажано.

В епоху сучасної культури, яка розвивається паралельно з культурою скасування, така витівка могла коштувати Людмилі кар’єри. На щастя, цього не сталося, і Барбер продовжує виходити на зв’язок кожного ранку і тішити публіку своєю присутністю.

Тим часом Єгор дав ексклюзивний коментар на рахунок того, як поставився до конфузу, що відбувся на каналі.

“Я дуже довго сміявся. А як інакше реагувати? А потім тішився, коли на підтримку Людмили запустили флешмоб. Усі ми трохи Люда. Зрозуміло, що ніхто навмисно не використовуватиме нецензурну лексику у прямому ефірі. Але ж ми теж живі люди, і може вирватися, бо на нас теж летять ракети, теж у чомусь розчаровуємось, теж десь не встигаємо. Ми не проекти, ми люди. Знаєте, є ведучі, які так працюють, що здається, що вони не їдять, не п’ють — у якомусь монументі”