3 серпня: хто сьогодні святкує День ангела? Єгор Гордєєв та Анна Саліванчук приймають вітання

Якщо ви вирішили святкувати свій День ангела, віряни радять дотримуватися всіх традицій, а ще помолитися, аби подякувати ангелу-охоронцю за захист та здійснення одного з заповітних бажань.

Для кожного людини її ім’я відіграє особливе значення в житті, адже з давніх-давен вважалося, що воно може вливати на долю та розповісти багато інформації про характер особистості. Іменинами вважають унікальним християнським святом, якому багато українців не надають важливого значення.

3 серпня День ангела відзначають ряд таких імен: Єгор, Євген, Георгій, Петро, Іван, Семен, Роман, Теодор, Федір, Ян, Анна.

Хто сьогодні святкує День ангела?

Багато українських зірок 3 серпня відзначають свої іменини. Сьогодні згадаємо та вітаємо знаменитого телеведучого, зірку 1+1 Єгора Гордєєва й українську акторку театру та кіно Анну Саліванчук.

Єгор Гордєєв став пізнаваним через роботу в ранковій програмі “Сніданок з 1+1” та вечірнього проєкту “Твій вечір” на телеканалі “1+1”. Закінчив філософський факультет в університеті Шевченка, а ще вивчив режисуру в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

Єгор Гордєєв
хто сьогодні святкує День ангела? Єгор Гордєєв приймає вітання

Акторка Анна Саліванчук стала відомою завдяки славнозвісній ролі в ситкомі “Одного разу під Полтавою”. Продавчиня Вера відразу заполонила серця багатьох телеглядачів. Згодом вона продовжила кар’єру в інших кінопроєктах.

Анна Саліванчук
Хто сьогодні святкує День ангела? Анна Саліванчук приймає вітання

Світле свято іменини називають днем пам’яті покровителя, чиє ім’я носить людина. Помоліться за власне щастя та проведіть свято в тихій сімейній атмосфері. Ми вітаємо всіх імен за церковним календарем, які 3 серпня святкують День ангела та українських знаменитостей – телеведучого Єгора Гордєєва та акторку Анну Саліванчук.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.