|
18.04.2024 08:46

Старша донька Олі Полякової розповіла, скільки заробляє на своїх соцмережах: в 12 разів більше мінімалки

Родина української співачки Олі Полякової не бідує. Жінка успішно побудувала кар’єру в українському шоу-бізнесі, а чоловік успішний бізнесмен Вадим Буряковський має власний завод з виготовлення побутової техніки. Проте, попри чималий дохід родини, старша донька подружжя не прости самостійно заробляти.

19-річна Маша Полякова отримує власний дохід. Способами заробітку та його обсягом, дівчина поділилася з проєктом “33 запитання від Люкс ФМ“. За її словами, дохід їй приносять соціальні мережі, зокрема Instagram та TikTok.

“У мене багато зараз реклами в ТікТок та Instagram, ефіри ще я веду”, – поділилася блогерка.

Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах

Вона не схотіла називати суми заробітків та віджартувалася, мов на таксі вистачає. А коли ведучий шоу уточнив, чи отримує Маша понад 100 тисяч гривень на місяць, вона відповіла досить неоднозначно.

“Можливо, десь так і є”, – так і не зізналася Маша.

Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах

Наразі, Маша живе окремо від батьків та забезпечує себе сама, принаймні старається. Ще пів року тому, вона поринула у самостійне життя та насолоджується ним. Схоже, їй до вподоби відповідальність. Проте, дівчина зрозуміла, що є певні недоліки. Маша не любить готувати, тож цей новий обов’язок викликає труднощі. Також, дівчина пішла стопами матері та займається творчістю. Наразі, Маша має власний гурт, а Полякова всіляко підтримує доньку.

Маша Полякова розповіла, скільки заробляє у соціальних мережах

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова показала захоплення своєї молодшої доньки. Аліса з раннього дитинства захоплюється їздою верхи, а зараз ще й вчиться піклуватися про коней. Таким хобі вона неабияк вразила свою зіркову маму.