39-річна Камінська зізналася, що в неї луснув імплант: “Таке буває, коли годувала двох дітей і їм 19 років”

Співачка розповіла, що змушена була проводити повторну операцію та вирішила скористатися цим. Вона розповіла, що ще змінила в собі за допомогою пластики.

Відома українська співачка Слава Камінська, яка нині мешкає у Вірменії, нещодавно розповіла про декілька пластичних операцій. Проте, чому вона вирішила терміново лягти на стіл хірурга стало відомо тільки зараз. Деталями пластики жінка поділилася у своєму Instagram.

Слава Камінська розповіла про причини пластичної операції
Слава Камінська розповіла про причини пластичної операції

Виявляється, співачка лягла під ніж хірурга не з власної волі. У жінки розірвався грудний імплант. За її словами, це не дивно, адже імплант пробув в тілі Слави більше 19 років. До того ж вона годувала грудьми двох своїх дітей.

Артистка розповіла, що планувала хірургічне втручання ще того року. Тоді жінка вирішила блефаропластику, тобто скорегувати свої повіки. Але до лікаря так і не дійшла. Жінка з головою поринула у нові стосунки, тому витрачати час на пластику не хотілося.

Камінська розповіла про хірургічні втручання
Камінська розповіла про хірургічні втручання

Проте, дізнавшися, що операція необхідна, Камінська вирішила “вбити двох зайців”. Жінка не тільки зробила пластику на грудях, а й нитки, ін’єкції та ліпосакцію колін, блефаропластику, ендоскопічну підтяжку брів, грудки Біша та ендоскопічну підтяжку брів. Операції проводили в Єревані, а лікаркою, яка практикує і в Україні, і у Вірменії. Вона швидко оговталася після втручання та похизувалася змінами перед підписниками.

Камінська розповіла про причини пластики
Камінська розповіла про причини пластики

Нагадаємо, нещодавно жінка показала результати процедур. Слава виклала свіжі фото з прогулянки Єреваном. Вона не приховує свою пластику та відверто розповідає про операції. Вона не вважає пластику чимось ганебним та залюбки ділиться особистим досвідом.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.