|
16.04.2024 14:31

“Бідна родичка”. Як виглядала суддя “МастерШеф” Оля Мартиновська, коли була учасницею – більше 10 років тому

Ольга Мартиновська, народилася у Миколаєві, де отримала вищу освіту в аграрному університеті, навчаючись на економічній спеціальності. Однак її шлях не обмежувався межами рідного міста. Вона отримала запрошення з Франції і прожила там три роки, вивчивши мову та вступивши до французького інституту на філологічний факультет. Все це було кроком до її мрії – вступу до кулінарного навчального закладу.

До участі у третьому сезоні кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга працювала на різних посадах: від флориста до менеджера у банку, від офіціанта на урочистих подіях у Франції. Ці різноманітні досвіди допомогли їй розвинути в собі навички, які стали ключем до успіху в кулінарному світі.

Ольга Мартиновська згадала свою участь у шоу “МастерШеф”

Після перемоги в “МастерШеф” Ользі вдалося здійснити свою довгоочікувану мрію – навчатися в кулінарній школі Le Cordon Bleu у Франції, відомому своїм вишуканим навчальним програмам та високим стандартом. І ще більше, Ольга здобула почесне місце, підкресливши свої надзвичайні здібності та пристрасть до кулінарного мистецтва.

Ольга Мартиновська згадала свою участь у шоу “МастерШеф”

У 2015 році Оля виступила в ролі фуд-продюсера п’ятого сезону популярного кулінарного шоу “Мастер Шеф” на каналі СТБ. Її талант і професіоналізм вражали, і вже через рік їй запропонували нову роль – стати суддею у програмі “Мастер Шеф Діти”.

Ольга Мартиновська згадала свою участь у шоу “МастерШеф”

Це було величезним викликом для неї, оскільки разом із знімальними зйомками, їй доводилося одночасно турбуватися про свою чотиримісячну доньку Мартиновську. У цей період соціальні мережі наповнилися миленькими фотографіями та відео її доньки Віри, яку тішив колектив шоу, допомагаючи Олі у материнських обов’язках.

Ольга Мартиновська згадала свою участь у шоу “МастерШеф”

У 2017 році Ольга здивувала світ своїм новим досягненням – вона стала однією зі співвласниць ресторану “Les Foodies” в Парижі. Це було визнанням її таланту і кулінарних здібностей. Також у цьому ж році її ім’я увійшло до переліку “MOF 2017 – найкращі кухарі Франції” в номінації кращого шеф-кухаря серед іноземок.

У 2020 році Ольга повернулася на українські телеекрани, взявши участь у другому сезоні програми “Мастер Шеф. Професіонали”. Її повернення було з нетерпінням очікуване фанатами шоу, і вона знову довела свою високу кваліфікацію і експертні знання у світі кулінарії.