57-річна Ольга Сумська публічно звернулася до 75-річної Алли Пугачової: таке міг бачити тільки Галкін

Відомій співачці Аллі Пугачовій виповнилось 75 років та вона отримала безліч привітань від зірок, зокрема від української акторки Ольги Сумської: як це було?

Зовнішність, стиль життя та кар’єрні досягнення Алли Пугачової та Ольги Сумської є різними, але обидві жінки відомі своєю силою духу та незалежністю. Алла Пугачова та Ольга Сумська пройшли через багато випробувань у своєму житті та кар’єрному шляху, але завдяки своїй вольовій силі та рішучості вони досягли великих успіхів.

Також обидві жінки відомі своєю активною громадською позицією щодо конфлікту в країні та обидві підтримують Україну.

15 квітня Ольга Сумська публічно привітала Аллу Пугачову з днем народження, а саме з ювілеєм, адже зірці виповнилось 75 років. Ольга Сумська опублікувала фото співачки у своєму Instagram та написала “З Ювілеєм!”, додавши пісню самої примадонни під назвою “Пісенька про мене”.

Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @olgasumska
Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @olgasumska

На фотографіях співачка зображена з оливковою тенісною кепкою та ніжним макіяжем. Її свіжий та неймовірний вигляд навіть не натякає на те, що зірці вже 75 років. Підкресливши очі смокі-айз макіяжем та обравши для губ пудрову матову помаду, вона вкотре викликає захоплення у своїх шанувальників бездоганним смаком у виборі образу.

Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @maxgalkinru
Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @maxgalkinru

Її чоловік, Максим Галкін, також поділився фотографією з Аллою Пугачовою на своїй сторінці в Instagram, написавши кілька простих, але дуже виразних слів з привітанням.

Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @maxgalkinru
Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @maxgalkinru

Він відобразив усю свою любов та повагу до своєї дружини, з якою вони разом протягом 12 років. Незважаючи на шумну популярність у соціальних мережах, сама Алла Пугачова в останні часи майже не публікує контенту, зокрема в Instagram.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?