57-річна Ольга Сумська публічно звернулася до 75-річної Алли Пугачової: таке міг бачити тільки Галкін

Відомій співачці Аллі Пугачовій виповнилось 75 років та вона отримала безліч привітань від зірок, зокрема від української акторки Ольги Сумської: як це було?

Зовнішність, стиль життя та кар’єрні досягнення Алли Пугачової та Ольги Сумської є різними, але обидві жінки відомі своєю силою духу та незалежністю. Алла Пугачова та Ольга Сумська пройшли через багато випробувань у своєму житті та кар’єрному шляху, але завдяки своїй вольовій силі та рішучості вони досягли великих успіхів.

Також обидві жінки відомі своєю активною громадською позицією щодо конфлікту в країні та обидві підтримують Україну.

15 квітня Ольга Сумська публічно привітала Аллу Пугачову з днем народження, а саме з ювілеєм, адже зірці виповнилось 75 років. Ольга Сумська опублікувала фото співачки у своєму Instagram та написала “З Ювілеєм!”, додавши пісню самої примадонни під назвою “Пісенька про мене”.

Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @olgasumska
Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @olgasumska

На фотографіях співачка зображена з оливковою тенісною кепкою та ніжним макіяжем. Її свіжий та неймовірний вигляд навіть не натякає на те, що зірці вже 75 років. Підкресливши очі смокі-айз макіяжем та обравши для губ пудрову матову помаду, вона вкотре викликає захоплення у своїх шанувальників бездоганним смаком у виборі образу.

Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @maxgalkinru
Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @maxgalkinru

Її чоловік, Максим Галкін, також поділився фотографією з Аллою Пугачовою на своїй сторінці в Instagram, написавши кілька простих, але дуже виразних слів з привітанням.

Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @maxgalkinru
Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @maxgalkinru

Він відобразив усю свою любов та повагу до своєї дружини, з якою вони разом протягом 12 років. Незважаючи на шумну популярність у соціальних мережах, сама Алла Пугачова в останні часи майже не публікує контенту, зокрема в Instagram.

Схожі статті

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.