Офіційно одружений, але дитина від іншої: 49-річний Василь Вірастюк має дитину від коханки. Хто вона?

Стронгмен Василь Вірастюк вперше зізнався, що має цивільну дружину та дитину від неї, перебуваючи у законному шлюбі з дружиною: подробиці особистого життя.

Василь Вірастюк, відомий як стронгмен та народний депутат знову опинився у центрі уваги. Цього разу причиною стало особисте життя чоловіка. Відомо, що Василь має дружину та трьох дітей, але стронгмен зізнався, що у нього є ще одна цивільна жінка на ім’я Ірина, яка молодша за нього на 11 років, з якою у них народився син, якому вже дев’ять місяців. Це вже четверта дитина Василя Вірастюка, його назвали Володимир.

Василь Вірастюк зізнався, що стосунки з Іриною розпочалися під час від’їзду його дружини та дітей до Праги. Цей вчинок Вірастюк сприйняв як зраду, оскільки він вважав, що його дружина діяла безперечно на його шкоду.

Василь Вірастюк зізнався, що має сина від коханки
Василь Вірастюк зізнався, що має сина від коханки

Зважаючи на цю ситуацію, Вірастюк почувається винним у тому, що відпустив свою дружину тоді за кордон. Він переконаний, що мав би наполягати на тому, щоб вона не виїжджала, адже, на його думку, не було жодної потреби в цьому. Однак дружина вперлася і поїхала за кордон. Ця ситуація між ними викликала в нього глибоку злість та обурення.

Незважаючи на ці сімейні труднощі, які виникли, Василь Вірастюк стверджує, що на даний момент він закоханий і щасливий. Він знаходить підтримку та утіху в нових стосунках, незважаючи на всі негаразди, що його оточують.

Василь Вірастюк зізнався, що має сина від коханки
Василь Вірастюк зізнався, що має сина від коханки

Василь також розповів, що основні суперечки, які виникали у нього з дружиною, полягали у методах виховання дітей. Він підкреслив, що завжди прагнув до конструктивного спілкування зі своїми дітьми, намагаючись з’ясувати всі сторони конфлікту та розмовляти з ними. У той час як його дружина надавала перевагу стратегії “жорсткого” виховання, яка полягала в тому, щоб негайно наказувати дітей за помилки без подальшого розгляду ситуації.

Виявилося, що законна дружина Василя, з якою він вже не разом, продовжує проживати в його квартирі в Києві разом з дітьми. Василь пояснив, що це його власна квартира, що була придбана ще до їхнього одруження та він не має можливості знайти інше житло в Києві. Таким чином, він змушений приїжджати на роботу до своєї квартири, де разом з його колишньою дружиною і дітьми їм доводиться зустрічатись.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.