|
28.04.2024 11:14

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

Сьогодні відома блогерка, дизайнерка та бізнеследі Даша Кацуріна святкує свій день народження. Жінка народилася у Харкові, у родині вчительки та науковця. Проте, собі вона обрала інший шлях. У 16 вона вирушала до Києва на навчання, проте вже за рік покинула університет.

Даша Кацуріна показала, як Вова Дантес вітав її з днем народження

Її бренд одягу стартував після власноруч пошитого пуховика. Її хлопець, а пізніше чоловік оцінив ідею коханої та підтримав її починання. Проте, після 7 років стосунків та народження двох спільних дітей пара розійшлася.

Цього року, Кацуріна відмічає своє 29-річчя. Жінка зустріла його з найближчими – дітьми та новим бойфрендом Володимиром Дантесом. У своєму Instagram, жінка показала, як її привітала родина. Вова виніс пасху зі свічечкою та разом з дітьми заспівав традиційне “Happy Birthday to You”.

Даша Кацуріна показала, як Вова Дантес привітав її з днем народження

Своєю чергою, Дантес виклав новий допис на честь дня народження коханої. До чуттєвих слів про обраницю та кохання до неї, він прикріпив спільні з Дашею фото.

“Ти дуже красива. Ти маєш неповторний смак. Ти вмієш приймати складні рішення. Ти вмієш дружити. Ти іноді відчуваєш себе не впевненою, але це робить тебе найрішучішою. Ти неймовірна мама.Ти повертаєшся до своєї країни, коли навколо всі не радять цього робити. Ти відкриваєш нові бізнеси в Україні, бо ти реально віриш у свій дім. Ти справжня дівчина, яка несе потужну girls power. Ти – моє кохання”, – написав артист.

Даша Кацуріна показала, як Вова Дантес вітав її з днем народження

Шанувальники оцінили допис співака. Вони розчулилися від теплих слів та долучилися до привітань.

“Мені здається, що ви створені одне для одного”, “З Днем народження! Ви – прекрасні”, “З днем народження найгарнішу дівчину”, “З Днем Народження! Будьте щасливі разом”, – написали під дописом.

Даша Кацуріна показала, як Вова Дантес вітав її з днем народження