34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Популярний репер Олексій Завгородній вразив мережу неочікуваною новиною. В Instagram Мішель Андраде з’явилося неоднозначне відео, у якому вона емоційно реагує на пропозицію Позитива. Що саме запропонував артист?

Два дні тому, співак презентував новий музичний кліп до пісні “А може хочеш”. Це лірична композиція присвячена втраченому коханню. Проте, схоже чоловік вирішив віднайти особисте щастя. Олексій публічно зробив пропозицію Мішель, під свій трек, наспівуючи “Тільки обіцяй, що назавжди. Тільки обіцяй, що не згасне, любов”. Жінка не змогла стримати емоції. Видно, що пара гарно проводила час разом. Але після зізнання артиста, вона почала прикривати обличчя руками та витирати сльози радості з-під очей.

“Коли воно від души, приховувати емоції неможливо”, – підписала відео Андраде.

Позитив публічно зробив пропозицію Мішель Андраде
Позитив публічно зробив пропозицію Мішель Андраде

Щодо того, яку саме пропозицію зробив Позитив, у шанувальників декілька версій. Одні вважають, що від артистів варто очікувати новий хіт. А ось інші, думають, що їх пов’язують не тільки робочі відносини, а романтичні стосунки. Підписники відразу відреагували на відео та зазначили, що зрадіють, якщо новина виявиться правдою.

“Як же я обожнюю такі щирі і відкриті емоції”, “Яка б гарна була пара Позитив + Мішель”, “Торкає серце”, – написали під відео.

Нагадаємо, Олексій вже був одружений, проте пара розлучилася у 2021 році. Зараз, чоловік зізнається, що його серце зайняте. Проте поки не показує свою обраницю на публіку. Тож, не виключення, що нею може бути експідопічна Потапа. Чекаємо на новину під артистів.

Схожі статті