Як бодібілдерша Наталя Кузнєцова виглядала раніше: була стрункою як берізка, а стала подружкою Халка (ФОТО)

Колись Наталія Кузнєцова була хрупкою дівчиною, але свою жіночність вона принесла в жертву заради професійного бодібілдингу.

Героїня нашої сьогоднішньої статті свідомо обрала кар’єру бодібілдера і зовсім про це не шкодує.

Хто така Наталія Кузнєцова

Наталія — російська спортсменка, яка у 26 років стала майстром спорту міжнародного класу по становій тязі та армліфтингу. Дівчина осилює вагу, яка піддається далеко не кожному чоловікові — жим від грудей 165 кг, а станова тяга взагалі 240 кг. В загальному Кузнєцова є власницею 12 європейських та національних рекордів з перелічених дисциплін.

Наталія Кузнєцова зараз
Наталія Кузнєцова зараз

Наталія Кузнєцова зараз

До таких вершин героїня статті прийшла завдяки батьку, який і відправив 14-річну доньку до спортзалу, сама вона ніколи не мріяла про спортивну кар’єру.

Свою першу пропозицію виступити на змаганнях по бодібілдингу Наталія отримала вже через півроку після початку занять. Незабаром вона стала абсолютною чемпіонкою Забайкалля та показала хороші результати в пауерліфтингу. З тих пір її кар’єра пішла в гору.

Наталія Кузнєцова зараз
Наталія Кузнєцова зараз

Зараз дівчині майже 30, вона продовжує свій шлях, а за її Інстаграмом слідкують більше 600 тисяч чоловік, які розділилися на два табори — одні захоплюються формами спортсменки, а інші жахаються її м’язами.

Наталія Кузнєцова зараз

Як Наталія Кузнєцова виглядала раніше

До спорту героїня статті важила якихось 40 кілограмів, тоді як зараз при зрості 168 см бодібілдерша важить близько 90 кг, об’єм її руки становить 47 см, об’єм талії 76 см і об’єм стегна 72 см. Зазвичай Наталія тренується по 5-6 разів на тиждень, заняття вона присвячує силовим вправам на прокачку спини, грудей та інших груп м’язів.

Наталія Кузнєцова раніше
Наталія Кузнєцова раніше
Наталія Кузнєцова в юності
Наталія Кузнєцова в юності

До речі, успіхів Кузнєцова досягла не тільки в спорті, а й в особистому житті. Вона заміжня за майстром спорту по вільній боротьбі Владиславом — їй всеодно, що у чоловіка біцепси менші, ніж у неї.

Наталія Кузнєцова зі своїм чоловіком
Наталія Кузнєцова зі своїм чоловіком

Схожі статті

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.