|
09.04.2024 09:07

“Я унікальна”: який вигляд має 21-річна дівчина з найдовшими в світі ногами та як зріст вплинув на її життя?

21-річна Мейсі Каррін з Техасу розповіла, як їй живеться зі своїм зростом. Дівчина поділилася недоліками свого життя та розповіла про побачення з чоловіками.

21-річна американка Мейсі Каррін вже 4 рік поспіль отримує звання жінки з найдовшими ногами. Зріст дівчини сягає 2 метрів 8 сантиметрів, а довжина ніг – 135 сантиметрів. Як її живеться з такими параметрами дізнавались NEW YORK POST.

Хоча американка є світовим рекордсменом, її життя має певні недоліки, що спровоковані її зростом. Жінка зізнається, люди постійно звертають на неї увагу й не завжди ця увага лестить її самооцінці. Її називають дилдою або гуманоїдом.

“Мене називають персонажами фільмів жахів, як-от Слендермен”, – розповідає Мейсі.

Жінка з найдовшими у світі ногами розповіла про своє життя

Жителька Техасу активно веде соціальні мережі, а саме TikTok. Тож, окрім підтримки, отримує багацько негативу. Хейтери цькують її за зовнішність та залишають образливі коментарі.

“Це було б страшно побачити в темному коридорі”, – написали під відео.

Жінка з найдовшими у світі ногами розповіла про своє життя

Окрім хейту, у Мейсі є купа повсякденних турбот. Дівчині дуже важко знайти собі пару. На побаченні чоловіки відчувають себе невпевнено та комплексують. Вони соромляться проявляти свої почуття на людях, а дівчині не вистачає тепла.

Також, певною проблемою для Мейсі є купівля одягу. Виробники просто не виготовляють штанів такої довжини, тож дівчині доводиться шити їх на замовлення, що обходиться не дешево. Як вона стверджує, в її гардеробі лише дві пари джинсів. Певно, американці пощастило, що вона мешкає у теплому штаті.

Жінка з найдовшими у світі ногами розповіла про своє життя

Наразі, Каррін зізнається, що прийняла себе та попри особливість любить свою зовнішність. Вона розуміє, що унікальна і в цьому її сила.

“Я ненавиділа свій зріст у дитинстві, тому що це була єдина річ, за яку діти могли кепкувати з мене. Але найкращою перевагою є те, що ніхто не схожий на мене. Я унікальна”, – зазначила дівчина.

Жінка з найдовшими у світі ногами розповіла про своє життя