Сіамські близнючки вийшли заміж за ветерана та показали фото з весілля: “Так, ми збираємося стати мамами”

Виявляється, подія відбулася ще у 2021 років. Проте, поділитися радісною звісткою сестри вирішили тільки через 2 роки. Як виглядала наречена та як її сестра ставиться до шлюбу?

У 1990 році у штаті Міннесота народилися сіамські близнюки. Батьки думали про розділення сестер, проте, через ризики відмовилися від пропозиції лікарів. Дівчаток назвали Еббі та Бріттані Генсел. Й хоча їм довелося прийняти всі незгоди життя сіамських близнюків, вони досягли значних успіхів. Сестри закінчили коледж, успішно склали іспит на права та отримали професію.

Сіамські близнючки з США вийшли заміж за ветерана та показали фото з події
Сіамські близнючки з США вийшли заміж за ветерана та показали фото з події

Вперше про них стало відомо на шоу Опри Вінфрі, де розповіли про свій діагноз та життя з ним. Фактично, Еббі та Бріттані мають спільне тіло. Одна з них контролює його праву частину, інша – ліву.

Дівчата приймали участь у зйомках шоу “Еббі та Бріттані”. Проте, після нього про життя близнючок мало що відомо. Вони стали вести приватний спосіб життя та не розголошувати особисті таємниці. Відомо, що жінки працюють вчителями 5 класу у місцевій школі.

Сіамські близнючки з США вийшли заміж за ветерана та показали фото з події
Сіамські близнючки з США вийшли заміж за ветерана та показали фото з події

Радісною звісткою стало заміжжя однієї з близнючок. Виявляється, у 2021 році, Еббі, лівобічна сестра, побралася з ветераном армії Америки Джошем Боулінгом. Пара прийняла рішення приховати важливу подію від громадськості та не викладала жодних фото, або відео у мережу.

@abbyandbrittanyhensel

#marriage #love

♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Проте, пройшли роки та жінки змінили свою позицію. Нещодавно в мережі з’явилися кадри з весілля Еббі. На яких подружжя світиться від щастя та з ніжністю дивиться одне на одного. А близнючка Бріттані залюбки підтримує свою сестру.

Поки, немає інформації про поповнення в їх родині, проте, у документальному фільмі про життя родини Генсел, близнючки розповіли, що планують народжувати.

“Так, ми збираємося стати мамами”, – повідомили сестри.

Сіамські близнючки з США вийшли заміж за ветерана та показали фото з події
Сіамські близнючки з США вийшли заміж за ветерана та показали фото з події

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.