Найстарішим у світі сіамським близнюкам з однією головою на двох 62 роки: як вони зараз виглядають та живуть

Історії сіамських близнюків, яким вдається не тільки вижити, але й вести повноцінний образ життя завжди викликають захват та натхнення. Одними з таких завжди були Лорі та Джордж.

Лорі та Джордж — приклад того, як природа та оточення не можуть відібрати волю до життя. 62 роки тому дітки народилися зі зрощеними головами. Даний випадок особливий тим, що у сестер (Джордж згодом ідентифікував себе як чоловік) 30% мозку спільні. Тобто, розділити їх навіть зараз було-б неможливо.

Ба більше, цей тип сіамських близнюків ледь не найрідкісніший.

Найстарішим у світі сіамським близнюкам з однією головою на двох 62 роки

Лорі народилася більш-менш здоровою, а от Джордж згодом отримав інвалідність. Він пересувається на колісному кріслі. В дитинстві обидвох забрали до установи для розумово відсталих. Однак насправді обидва були абсолютно дієздатні. До речі, пересуваються близнюки дивовижним чином: Лорі штовхає крісло Джорджа.

Найстарішим у світі сіамським близнюкам з однією головою на двох 62 роки

Лорі працездатна, заробляє собі на життя і навіть стала чемпіонкою з боулінгу. Джордж же став кантрі-виконавцем. Свій розпорядок дня близнюки організовували таким чином, щоб Лорі була присутня на концертах Джорджа у неробочий час.

Лорі та Джордж стали першими одностатевими сіамськими близнюками, які ідентифікували себе як різні гендери, коли 2007 року Джордж заявив, що він трансгендер. Йому не робили операцій із корекції статі, але він одягається та ідентифікує себе як чоловік.

Примітно, що раніше він називався Рібою. Чоловіку не подобалося, що в нього ім’я, як в його сестри, і тому він, надихнувшись популярною виконавицею, обрав собі нове.

На даний момент у Лорі та Джордж — найстаріші сіамські близнюки, які існують в світі. І хоча вони живуть разом, в них навіть є власні кімнати. Лорі та Джордж живуть в них почергово, так як іншого виходу немає. Що ж стосується особистого життя, близнюки не надто щедрі на такі подробиці, хоча і складається враження, що навіть у цій сфері в них все добре.

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.