Рубрики: Шоу-бізнес
17.02.2021 12:45

Прекрасна Лілія Ребрик догралася і потрапила у “ДТП”: милиці, гіпс та червоне волосся

Лілія Ребрик поділилася фотографіями з незвичайним дописом. Як зірка потрапила у дорожньо-транспортну пригоду?
Поділитися

Відома українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик зібрала неймовірну кількість шанувальників в Instagram, у якому з великим задоволенням ділиться новими фото і подробицями у професійному та особистому житті.

Галя потрапила у ДТП

Актриса перезентувала продовження серіалу “З ким поведешся”, в якому їй дісталася досить складна роль. Героїня фільму Галя, яку відіграє Лілія Ребрик зазнала невдачі. Лілії довелося заради ефектного кадру потрапити під машину (за сценарієм головна героїня випадково збиває Галину на авто). У тій сцені є все: і екшн, і подряпини на обличчі, і сльози в очах.Заради ролі Лілія навчилася правдоподібно, як справжня хвора, пересуватися за допомогою медичних милиць.

В опублікованому кадрі Лілія Ребрик постала з ногою в гіпсі, яку вона задерла вгору, сидячи на ліжку. Однією рукою актриса обхопила ногу з гіпсом, а інший показує знак перемоги.

З ким поведешся

В основі сюжету історії – доля інтелігентної і чуйною жінки Марини. У неї є затишна квартира, яка дісталася в спадок від батьків, і чоловік – успішний банкір, якому вона присвятила себе, відмовившись від друзів і кар’єри. Але одного разу чоловік шокує Марину розмовою про бажання розлучитися.

Жінці складно звикати до самотності. А потім доводиться шукати спільну мову з Галиною, яку Марина змушена тимчасово впустити в свій будинок після того, як збила її машиною. Жінки ледь знайомі і зовсім різні, але вже незабаром Галина щосили намагатиметься влаштувати особисте життя Марини. У пошуках жіночого щастя Галина і Марина зустрічатимуть гідних і досить дивних шанувальників, зіткнуться з підступними ворогами і спробують вирішити свої внутрішні проблеми. З жінками також буде жити 17-річна дочка Галини, і перше кохання дівчини неабияк спантеличив всіх і спровокує нові проблеми.