Прекрасна Лілія Ребрик догралася і потрапила у “ДТП”: милиці, гіпс та червоне волосся

Лілія Ребрик поділилася фотографіями з незвичайним дописом. Як зірка потрапила у дорожньо-транспортну пригоду?

Відома українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик зібрала неймовірну кількість шанувальників в Instagram, у якому з великим задоволенням ділиться новими фото і подробицями у професійному та особистому житті.

Галя потрапила у ДТП

Актриса перезентувала продовження серіалу “З ким поведешся”, в якому їй дісталася досить складна роль. Героїня фільму Галя, яку відіграє Лілія Ребрик зазнала невдачі. Лілії довелося заради ефектного кадру потрапити під машину (за сценарієм головна героїня випадково збиває Галину на авто). У тій сцені є все: і екшн, і подряпини на обличчі, і сльози в очах.Заради ролі Лілія навчилася правдоподібно, як справжня хвора, пересуватися за допомогою медичних милиць.

В опублікованому кадрі Лілія Ребрик постала з ногою в гіпсі, яку вона задерла вгору, сидячи на ліжку. Однією рукою актриса обхопила ногу з гіпсом, а інший показує знак перемоги.

З ким поведешся

В основі сюжету історії – доля інтелігентної і чуйною жінки Марини. У неї є затишна квартира, яка дісталася в спадок від батьків, і чоловік – успішний банкір, якому вона присвятила себе, відмовившись від друзів і кар’єри. Але одного разу чоловік шокує Марину розмовою про бажання розлучитися.

Жінці складно звикати до самотності. А потім доводиться шукати спільну мову з Галиною, яку Марина змушена тимчасово впустити в свій будинок після того, як збила її машиною. Жінки ледь знайомі і зовсім різні, але вже незабаром Галина щосили намагатиметься влаштувати особисте життя Марини. У пошуках жіночого щастя Галина і Марина зустрічатимуть гідних і досить дивних шанувальників, зіткнуться з підступними ворогами і спробують вирішити свої внутрішні проблеми. З жінками також буде жити 17-річна дочка Галини, і перше кохання дівчини неабияк спантеличив всіх і спровокує нові проблеми.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.