Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Усього 15 хвилин часу знадобиться українцям для того, аби приготувати смачне і соковите хачапурі, як у шеф-кухаря колумбійського походження, бізнесмена, телеведучого та судді проєкту “МастерШеф” Ектора Хіменес-Браво. Як саме це зробити він показав у своєму черговому відео, яке оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Як відомо, хачапурі вигадали грузини. Саме звідти пішла родом ця смачна і запашна випічка. Готувати її можна абсолютно кожного дня. А от для того, щоб зробити саме таке хачапурі, як в судді проєкту “МастерШеф”, господиням знадобиться мати наступні інгредієнти для тіста: 250 мл кефіру, 1 чайну ложку солі, дві столові ложки олії, 350 грам борошна та одну чайну ложку розпушувача. Для начинки слід підготувати 300 грам сиру та одне яйце.

За словами Ектора Хіменес-Браво, перше, що необхідно зробити, це змішати всі інгредієнти, які потрібні для тіста. І загалом, замісити це тісто. Після натерти сир, додати яйце і все ретельно перемішати. Згуртовану масу, яка вийшла, необхідно розкачати (приблизно середньої ширини), покласти туди начинку та загорнути. Зайве тісто, суддя проєкту “МастерШеф”, рекомендує прибирати. Таке хачапурі необхідно смажити абсолютно на сухій сковороді до золотистого кольору з обох боків.

“Нехай аромат свіжоспечених хачапурі заполонить ваш дім”, – побажав усім колумбієць.

Відео того, як Ектор Хіменес-Браво готує хачапурі дуже сильно сподобалося його підписникам. У коментарях до цього допису читачі пишуть, що не кожен зможе приготувати таку страву за 15 хвилин. Комусь на це навіть знадобиться цілих пів дня часу. Одна жіночка написала, що вона до такого ж хачапурі додає ще трішечки часнику. Зазначають люди і те, що саме таке хачапурі чудово підійде до кави.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.