Як склалося життя доньки Мозгової та Пономарьова після камінг-ауту: з’явилися гарні новини

Старша донька Олени Мозгової після камінг-ауту більше не приховує своїх стосунків, а просто насолоджується життям зі своєю обраницею та її дітьми на заздрість "хейтерам".

30-річна донька продюсерки Олени Мозгової, яка наприкінці липня 2024 року несподівано здійснила камінг-аут і зізналася, що перебуває у стосунках із молодою жінкою на ім’я Юлія, більше не приховує свого щастя. У мікроблозі Зої все частіше з’являються їх спільні фото.

Дочка Мозгової після камінг-ауту показала, як відпочиває з обраницею
Дочка Мозгової після камінг-ауту показала, як відпочиває з обраницею

Так, напередодні дочка Мозгової оприлюднила серію нових знімків, на яких знято, як пара відпочиває на морі в Албанії. Разом із ними у подорож вирушили діти Юлії від попередніх стосунків. У кадрі можна побачити, як сім’я катається на яхті, насолоджуючись гарними краєвидами, як купаються в морі недалеко від готелю та відпочивають під теплим сонечком на пляжі. Зоя та її кохана виглядають дуже щасливими.

Дочка Мозгової після камінг-ауту показала, як відпочиває з обраницею і її дітьми
Дочка Мозгової після камінг-ауту показала, як відпочиває з обраницею і її дітьми
Дочка Мозгової після камінг-ауту показала, як відпочиває з обраницею
Дочка Мозгової після камінг-ауту показала, як відпочиває з обраницею

Нагадаємо, що подробиці свого особистого життя старша дочка Олени Мозгової вирішила розкрити лише влітку цього року. Дівчина оприлюднила відео, на якому цілувалася з коханою. У коментарі Зоя зазначила, що вже рік перебуває у щасливих стосунках і подякувала обраниці “за чудове життя, сім’ю, допомогу та підтримку”.

Зазначимо, що зізнання Зої викликало бурхливу реакцію в Мережі. Багато хто підтримував її та дякував за сміливість, проте прийомний батько – співак Олександр Пономарьов, який виховував Зою з 4-річного віку, трохи розгубився і в коментарі “ЖВЛ” про камін-аут доньки говорив неохоче. Артист лише сказав, що кожен має право вибирати свій шлях. Більше коментарів співак не давав.

Мозгова та Пономарьов уперше прокоментували камінг-аут 30-річної доньки
Мозгова та Пономарьов уперше прокоментували камінг-аут 30-річної доньки

Щодо мами – Олени Мозгової, то продюсерка повністю підтримала дорослу дочку. У коментарі під постом знаменитість написала, щоб Зоя не звертала увагу на “хейтерів”, які, на думку Олени, за відсутності власного цікавого та насиченого життя, лізуть у чуже. На завершення Мозгова побажала дочці щастя та запевнила, що завжди буде поряд.

Нагадаємо, що крім Зої, Олена Мозгова має ще дві дочки – 26-річну Євгенію, від Олександра Пономарьова і 8-річну Соломію від співака Девіда Аксельрода.

Схожі статті

“Не знаємо, як це сталося”: Мірошниченко розповіла про зміни у стосунках між названими дітьми

Дружина популярного українського ведучого Тимура Мірошниченка Інна вразила зізнанням про зміну взаємин між їхніми прийомними дітьми. Пара не змогла це проконтролювати.

Анастасія Приходько розповіла, без чого залишила свого законного чоловіка: “Це великий гріх”

Після новини про те, що Анастасія Приходько повторно пішла під вінець співачка вийшла на зв'язок та розповіла, що відбувається. Усі деталі в нашому матеріалі.

Христина Остапчук затролила колишнього, який не любить неголених жінок: “Я гладенька усюди”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк не втратила можливість зайвого разу підколоти колишнього чоловіка і пригадала йому торішній скандал, у якому він невтішно висловився про жінок.

Арсен Мірзоян на відпочинку з родиною наставив Тоні Матвієнко роги, але вона щаслива

Тоня Матвієнко разом із чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою ​​донькою Ніною вирушили на відпочинок до Карпат. Як проходить міні-відпустка знаменитостей?

Закрутила роман з одруженим і не пошкодувала: Полякова розповіла про свій таємний роман

Оля Полякова розповіла про свій таємний роман. Як співачка закрутила стосунки з одруженим і чому ніколи не бажала б змінити свого вчинку? Деталі в статті.

45-річна Гайтана зізналася, чому поставила паузу в кар’єрі: “В такому стані пройшли місяці”

В минулому дуже популярна співачка Гайтана вперше висловилася про паузу у своїй кар'єрі та назвала її реальну причину. Чому зірка пішла на піку слави?