Рубрики: Шоу-бізнес
07.09.2021 17:56

Еллерт активно готується до весілля: поки він робив манікюр з сердечками, Ксенія Мішина втекла з країни

Переможець романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт показав підписникам у соцмережах, як готується до весілля.
Поділитися

Популярність Еллерт здобув завдяки участі у проєкті “Холостячка”, де саме йому вдалося підкорити серце акторки Ксенії Мішиної. Стосунки пара продовжила і поза шоу, чого не приховувала від прихильників. Закохані майже одразу з’їхалися, познайомили одне з одним своїх дітей від минулих відносин, а також влаштовували спільні подорожі. До того ж герої статті ділилися у мережі планами на майбутнє, серед яких були близнюки та весілля-вечірка.

Цю нескінченну романтику перекреслило несподіване повідомлення Мішиної про розставання, котре вона зробила напередодні річниці знайомства з Олександром. Численні фанати не хотіли в це вірити, однак зірка ясно дала зрозуміти, що вони більше не пара. Втім, нещодавно на загальний огляд потрапили кадри, на яких Ксюша і Саша гуляли на весіллі друзів, де акторка навіть зловила букет нареченої.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Коментувати возз’єднання вони не поспішають, хоча прихильники вірять, що незабаром це станеться. І хоча на тему своїх стосунків герої “Холостячки” відмовчуються, подробицями особистого життя вони продовжують ділитися з аудиторією.

На цей раз у себе в Інстаграмі Еллерт похизувався манікюром з мінімалістичним дизайном у вигляді шпильки з сердечком. Схоже, тренд на чоловічий манікюр набирає обертів.

Олександр Еллерт зробив манікюр

Згодом Олександр вийшов на зв’язок з фоловерами з місця, де ось-ось відгримить весілля. Наречені не він з Мішиною, оскільки на цьому святі Саша буде ведучим:

“Сьогодні весілля. І я вам хочу сказати, що сьогодні одне з найважчих планується весіль з тієї причини, що весілля у друзів. Коли працюєш у друзів, а ще серед гостей з сорока чоловік я знаю, мабуть, 37 з половиною, якесь хвилювання всередині просинається більше, ніж з незнайомими людьми. Не знаю чому, але, звичайно, все пройде круто”.

Олександр Еллерт розповів про весілля

Ксенія тим часом покинула країну. Вона разом з сином вирушила до Хорватії з зупинкою у Чорногорії на прем’єру серіалу, де зіграла одну з основних ролей.

Скріншоти з Інстаграму Ксенії Мішиної