Донька Олександра Еллерта показала свою маму та перше кохання шоумена: статна брюнетка, на Мішину не схожа

Тривалий час Олександр Еллерт приховував правду про своє минуле. Та донька шоумена не втрималася і показала, з ким же жив до Ксенії Мішиної її батько.

Пару Олександра Еллерта та Ксенії Мішиної вважали ледь не зразковою. Проте, стосунки не склалися. Для гумориста цей шлюб міг стати третім.

Від перших стосунків у нього залишилася донька Еля. Якщо з дитиною прихильників артист познайомив, то про екс-дружину змовчав. Втім, правду завжди важко приховати. Тож знайомтеся: колишня обраниця шоумена та мати його дитини. Показала свою рідну неньку дівчинка на сторінці в інстаграмі.

“Нещодавно, у нас була невеликий сімейний захід, де довелося позувати на камеру.
Мені це сподобалося, хоча я не любителька фоткатись, але для матусі я зроблю все!”, – написала дівчинка.

Підписники наступниці Еллерта із захопленням поставилися до цієї світлини. У коментарях – самі лише компліменти. Користувачі мережі відзначили, що жінка дуже молодо виглядає. Також високо оцінили красу мами Елі.

Чому в Олександра Еллерта не склався жоден зі шлюбів?

Зі своєю першою обраницею, яка і є мамою дівчинки, чоловік познайомився під час навчання ще за років життя у Донецьку. Рішення одружитися прийшло раптово. Молодята побачити гармонійну дату 07.07.07 та вирішили укласти шлюб. Батьки були у ошелешені, але не сперечалися.

Через 2 роки – розлучення. Чоловік не зійшовся характером з обраницею. Згодом було і друге весілля. Обраницю Олесю навіть возив до Сінгапуру. Проте, згодом пара зрозуміла, що товаришувати у них виходить краще, аніж бути парою. Тож ні розкішне весілля, ні подорож не утримали відносини.

Схожі статті