Рубрики: Фото та відео
19.05.2024 13:30

Камалія показалася з колишнім чоловіком Захуром та відсвяткувала з ним особливу подію: “Незабутні пригоди”

Відомій українській співачці виповнилося 47 років. Жінка не стала збирати купу гостей, а провела цей день з найближчими та найдорожчими людьми.
Поділитися

18 травня популярна українська артистка Камалія відсвяткувала свій день народження. Жінка не приховує свого життя та з задоволенням ділиться подіями з нього у своєму Instagram. День народження не став виключенням.

На своїй сторінці, співачка опублікувала новий допис з нагоди свята. Жінка повідомила, що не планує грандіозне свято, зважаючи на важкі часи в країні, проте не проти прийняти привітання від шанувальників. Тож, шанувальники не стали довго чекати та засипали її привітаннями.

“Наша мила Камалія, щиро вітаю із днем народження! І надалі світи нам, як сонечко, своєю красою, чудовим співом, щирим серцем, доброю душою! Будь благословенна Богом, щаслива, кохана і здорова! Ми дякуємо за величезну допомогу ЗСУ”, “Камалія щиро вітаю всього найкращого бажаю у вашому житті. Любові від чоловіка, поваги від людей і ласки від дітей”, “З днем народження! Здоров’я, миру, добробуту Вашій родині і Вам! Божого благословіння! Успіхів у творчості! Нових гарних проєктів! Будьте щасливою! Хай Ваші рідні будуть здоровими!”, – написали під постом.

Камалія показала, як відсвяткувала свій день народження

А трохи пізніше, у сторіс виконавиці з’явилися спільні фото з колишнім чоловіком та доньками. Камалія, Захур та їх донечки двійнятка Мірабелла та Арабелла спільно проводили час в компанії найулюбленіших маминих тварин – коней. З коротких відео видно, що родина з захватом та непідробним щастям насолоджується компанією одне одного.

“Незабутні пригоди в кінній школі з Мірабеллою та Арабеллою”, – підписала відео артистка.

Камалія показала, як відсвяткувала свій день народження

Проте, виявилося, що відео, скажімо так, не першої свіжості. Вони були зроблені ще до 9 травня, коли співачка була закордоном. А зараз її дівчатка в Англії. Вперше, Камалія провела свій день народження без своїх дітей. Вона неймовірно за ними сумує, але для дітей безпечніше поки проживати за кордоном з батьком. До того ж жінка дуже заклопотана постійними концертними турами. У такий важливий день, з Камалією була її мама. Вона завжди підтримує донечку, тож постаралася розрадити її й цього разу.

“У цей день я знайшла підтримку в обіймах мами, яка привітала мене з такою теплотою та материнською любов’ю. Її слова та обійми стали для мене найбільшим подарунком”, – написала Камалія.