34-річна Наталка Денисенко у білій весільній сукні зробила неочікувану заяву: “Це неймовірні відчуття”

Відома українська акторка вже давно заміжня. Тому, для шанувальників її образ нареченої став справжнім здивуванням. Чому зірка вбралася у весільну сукню?

Популярно українська актриса Наталія Денисенко заінтригувала підписників звісткою про підготовку до важливої події. У своєму Instagram, вона виклала навий допис, чим неабияк здивувала шанувальників.

На сторінці Наталі з’явився новий пост, до якого зірка прикріпила фото у весільній сукні. образ нареченої вийшов дуже світлий та ніжний. Денисюк обрала класичну сукню, прикрашену білими квітами та доповнила образ прозорими рукавичками з такими самими білими чи то піонами, чи то трояндами. Вишукана зачіска та нюдовий макіяж влучно підкреслили вроду жінки.

Наталка Денисенко показала свій образ нареченої
Наталка Денисенко показала свій образ нареченої

Акторка зізналася, що з нетерпінням чекає на визначну подію та поділилася, що образ нареченої надає жінці неймовірні відчуття. Вона зазначила, що скоро розповість, чому саме бувши у статусі дружини одягла весільну сукню, проте поки це залишається у таємниці.

“Коли ти вийдеш заміж? Коли я – розкажу вже менше, ніж за тиждень… Бути знову нареченою – це неймовірні відчуття! Ви ж знаєте, як я це люблю! Як вам образ? Так хочеться скоріше вам показати все одразу! Але треба трошки потерпіти…”, – написала зірка.

Наталка Денисенко показала свій образ нареченої
Наталка Денисенко показала свій образ нареченої

Попри те, що жінка не відкрила мету свого перевтілення, шанувальники вже все вирішили самостійно. Вони впевнені, що Наталка та її офіційний чоловік Андрій Федінчик вирішили оновити свої весільні обіцянки та знову постати біля вівтаря.

Наталка Денисенко показала свій образ нареченої
Наталка Денисенко показала свій образ нареченої

Втім, це вже не вперше. Раніше пара не раз святкувала весілля. Перше свято було тільки для них двох, на Мальдівах. Тоді не було гостей та родичів. Пізніше, вони все ж таки вирішили поділитися радістю з близькими. А через чотири роки, на чергову річницю, подружжя ще раз постало біля вівтаря.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.