“Відтепер – це частина мого життя”: Олександр “Терен” Будько пояснив, чому вирішив піти на шоу “Холостяк”

Новий сезон найромантичнішого шоу "Холостяк" наробив шуму, ще до його прем'єри. Головний герой проєкту пояснив, чого чекає від участі та яку жінку шукає.

Нещодавно, телеканал СТБ по-справжньому вразив глядачів. Декілька днів тому, було анонсований новий сезон “Холостяка”, головним героєм якого стане ветеран війни Олександр Будько з позивним “Терен”. Чоловік пояснив, чого шукатиме на проєкті та описав ідеальну жінку на свій погляд.

За словами ветерана, його головною метою є кохання. Він очікує зустріти дівчину, з якою зможе поєднати своє життя. Чоловік сподівається, що та сама зробить його ще кращим, ніж він є зараз.

“Так, відтепер участь в проєкті – це частина мого життя. Я справді хочу зустріти дівчину, з якою буду відчувати себе інакше, бо я людина і маю серце і душу”, – розповідає Терен.

Олександр Будько розповів про свій ідеал жінки
Олександр Будько розповів про свій ідеал жінки

Крім того, чоловік має на меті довести всьому світові, що людина з інвалідністю може жити активним та наповненим життям. Він впевнений, що зможе власним досвідом надихнути багатьох прийняти себе та рухатися вперед. Також, проєкт допоможе Олександру в соціальних цілях. Чоловік планує поєднувати пошук справжнього кохання та громадську діяльність.

Раніше, Будько розповів, яку жінку шукатиме на шоу. За його словами, обраниця має бути з гумором, бо чоловік любить пожартувати навіть на “заборонені” теми. Вона має бути відкритою, щоб з нею було легко спілкуватися та прогресивною, щоб прагнула розвивати себе та оточення. Олександр вірить, що зможе знайти свою половинку на проєкті та поєднати з нею своє життя. Він з тих людей, хто не зупиняється та попри що досягне своєї мети.

Олександр Будько розповів про свій ідеал жінки
Олександр Будько розповів про свій ідеал жінки

В соціальних мережах, шанувальники проєкту, вже виразили своє задоволення від вибору головного героя. Глядачі з нетерпіння чекатимуть на прем’єру шоу. Більш того, вони впевнені, що 13 сезон, стане найцікавішим та найщирішим за всю історію проєкту.

“Вперше буду дивитись це шоу. До цього героя не було чого вмикати”, “Вау, нарешті гідний холостяк”, “Мій улюблений холостяк! Вперше ту передачу буду дивитись! Вболіваю за те, щоб знайшлась справжня любов”, “Дід мого знайомого повернувся з війни з однією ногою, і познайомився зі своєю майбутньою дружиною на танцях! В житті все можливо. Бажаю Вам щирого взаємного кохання”, – написали у коментарях.

Олександр Будько розповів про свій ідеал жінки
Олександр Будько розповів про свій ідеал жінки

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?