|
29.05.2024 10:54

Учасниця “МастерШеф-13” Катя Рибалка здивувала публіку розкішним тілом: таких форм і у Мартиновської немає

З першого ж випуску 13-го сезону МастерШеф Катерина Мазуренко завоювала увагу глядачів. Її краса, знання та досвід в риболовлі, кулінарні навички та спокійний характер дозволили суттєво збільшити кількість підписників в соціальних мережах. Але, крім прихильників, в мережі завжди знайдуться хейтери. Каті часто докоряли, що її округлі форми — наслідок використання одягу з пуш ап.

На такі претензії дівчина вирішила відповісти демонстрацією себе в купальнику, змусивши замовкнути всіх недоброзичливих користувачів і збільшивши захоплення фанатів.

“Хто там писав, що *опа є тільки в лосинах з пуш ап? А ну нагадайте в коментарях”, — підписала фото Катя

На світлинах можна побачити прекрасну фізичну форму красуні та прогрес, якого Мазуренко досягла за місяці кропіткої праці над собою. Зміни відзначають також підписники дівчини, зокрема професійні тренери.

Також в окремому пості Катя Рибалка поділилася емоціями, які у неї залишилися після участі в МастерШеф. Вона вдячна суддям та шоу за наданий шанс, який дозволив стати їй краще і подарував цілу палітру емоцій. Єдине, про що жалкує дівчина, так це про покидання проєкту безпосередньо перед врученням кітелів.

“Сказати, що йти з проєкту за малесенький крок від кітелів прикро — це нічого не сказати!”, — зі смутком написала Катя

Учасниця МастерШеф Катерина Мазуренко вразила спортивним тілом

Нагадаємо, що на шоу Катерина приходила разом зі своєю мамою Оксаною. Але разом потрапити у 20-ку їм не вдалося. Вдруге Оксана побувала на кухні МастерШеф у 14-му випуску, в якому разом з донькою переосмислила свою коронну страву — смажений мозок.

Зараз Катя проживає з коханим чоловіком у Києві і продовжує займатися своєю улюбленою справою — риболовлею. Також дівчина ділиться власними кулінарними досягненнями. Рецепти смачних страв із риби ви також можете знайти на нашому сайті.