Ольга Мартиновська возз’єдналася з колишнім чоловіком, від якого народила дочку: усе заради маленької Віри

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська показала зустріч зі своїм колишнім чоловіком Іваном Кобцем. Як це виглядало? Деталі в нашій статті.

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська багато років виховує свою дочку самостійно. На рахунок батька спадкоємеці Віри зірка завжди була максимально відкритою.Ольга зізнавалася, що вони були колись колегами, обидва зайняті ресторанним бізнесом, однак проблеми в роботі посприяла криза в стосунках, в результаті чого було прийнято рішення про розлучення.

Зокрема не так давно Мартиновська також розповіла про те, що насправді їхній шлюб можна було врятувати, втім, ніхто не захотів докладати для цього зусиль.

Ольга Мартиновська показала зустріч зі своїм колишнім чоловіком

Ольга Мартиновська приголомшила всіх своїм зізнанням про мрію
Ольга Мартиновська показала зустріч зі своїм колишнім чоловіком

Про колишнього чоловіка Івана і те, як склалося його життя після розлучення Ольга розповідала лише в контексті власних стосунків. Що стосується його приватного життя, кулінар намагалася не розповсюджуватися.

І все ж таки нещодавно вперше за багато років вона показала, як зараз виглядає її колишній благовірний, а також розчулила мережу кадрами зустрічі її дочки з батьком. Відповідний матеріал з’явився на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зірка зауважила, що тато та дочка не бачилися декілька років, і тому ця зустріч виявилася настільки ніжною, теплою та незабутньою.

Звичайно, її можна трактувати і як воз’єднання колишньої пари, адже все ж таки вони також побачилися вперше за довгий час і після важкого розставання.

Тим не менш, у Ольги на даний момент вже є стосунки. Нещодавно вона зізналася про роман зі своїм колегою Русланом. І тоді ж вона спростувала остаточно чутки про любовний зв’язок з Володимиром Ярославським, який свого часу доклав руку до руйнування шлюбу Ольги.

Нагадуємо, що зірка розповідала про те, як її майбутній друг Вова втрутився у роботу Івана, в результаті чого той мав серйозні проблеми, що в свою чергу вплинуло на якість його стосунків з дружиною.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська показала, що вона робила з розкішним чоловіком: “Він мені підірвав дах”

Красивий, розумний та харизматичний чоловік може звести з розуму практично будь-яку жінку. Особливо коли цей чоловік починає готувати! Саме в компанії такого кавалера провела час Ольга Мартиновська.