Рубрики: Фото та відео
04.06.2024 14:42

Шоумен Анатолій Анатоліч розповів про краватку, що не підходить до його костюма: “Це свідомий вибір”

Знаменитості приділяють надзвичайно багато уваги своєму зовнішньому вигляду. Але життєві пріоритети Анатолія Анатоліча зосереджені зовсім не навколо стилю та іміджу в публічному просторі.
Поділитися

Появою на масових заходах зірки намагаються підкреслити не лише свою відомість, а також власне почуття смаку. Хтось зовнішнім виглядом кричить про власну епатажність та сміливість, інший — підкреслює природну красу чи просуває свій новий проєкт. Та ці аспекти мають другорядне значення для українського шоумена Анатолія Анатоліча.

Анатолій Анатоліч розповів, чому обирає колір краватки під сукні своїх доньок

На врученні музичної премії YUNA знаменитість з’явилася в гарному дорогому костюмі. Але краватка, яку вибрав Анатоліч, зовсім не пасувала загальному стилю. Такий вибір ведучий пояснив бажанням підібрати її не під костюм, а під сукні своїх доньок. Дівчатка були одягнені в красиві рожеві плаття, тому і краватка була в тому ж кольорі.

Правильне розставлення пріоритетів

Анатолій підкреслює, що в житті часто доводиться обирати між різними важливими речами. І в цьому питанні шоумен завжди віддає перевагу тому, що буде краще для його рідних. Це стосується і простих речей, як вибір краватки, так і більш серйозних, включаючи вибір житла.

Анатолій Анатоліч розповів, чому обирає колір краватки під сукні своїх доньок

Найважливішими людьми для Анатоліча є його діти. З ними ведучого можна побачити на різноманітних заходах — від вручення премій до благодійних вечорів. І Анатолій намагається зробити все, щоб його родина не лише розділяла з ним найважливіші моменти, але також була щасливою.

Цінною є кожна мить разом

Ведучий розуміє, що життя швидкоплинне, його діти скоро виростуть і почнуть своє власне життя. І хоча спільний час тоді нікуди не зникне, але його буде значно менше. Тому Анатоліч намагається запам’ятати якомога більше моментів. А особливо йому хочеться дарувати й отримувати більше позитиву в цей непростий час.

Анатолій Анатоліч розповів, чому обирає колір краватки під сукні своїх доньок

До речі, крім рідних в житті Анатолія є ще одна радість — його собака Айза. Вона є повноцінним членом родини та регулярно з’являється на спільних постах з ведучим. В одному з останніх дописів ведучий поділився відео, де розповів, що за будь-якої погоди та настрою він може заспокоїтися, просто поглянувши на розслаблену Айзу.