Дружина Анатолія Анатоліча заявила про любовний тандем з одруженим Монатіком: “Воно мене дуже чіпляло”

Дружина популярного українського телеведучого Анатолія Анатоліча Юла вперше розповіла про непрості стосунки з Дмитром Монатіком та про їх причину.

Ні для кого не секрет, що велика кількість зіркових сімей в українському шоу-бізнесі дружить між собою. Знаменитості стають кумами, ходять на дні народження одне одного, відвідують вечірки, на основі дружби кладуть співпрацю, і навіть створюють разом бізнес. Але усе це небезпечно тим, що будь-який дисбаланс може призвести до конфлікту.

І якщо в реальному житті після сварки можна прийняти рішення попрощатися з людиною і повністю вийти з її оточення, то в шоу-бізнесі так не вийде: ви будете стикатися одне з одним, пересікатися, а ваші суть стосунків здатна дійти до вух преси.

Дружина Анатолія Анатоліча розповіла про свої стосунки з Монатіком

Дружина Анатолія Анатоліча розповіла про свої стосунки з Монатіком
Дружина Анатолія Анатоліча розповіла про свої стосунки з Монатіком

Так, днями дружина Анатолія Анатоліча Юла дала ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому розповіла про свої стосунки з Дмитром Монатіком. Виявляється, зірки пережили чималий конфлікт, який тривав дуже довго.

Врешті-решт, жінці допоміг впоратися з емоціями психолог, після розмови з яким, вона обговорила зі співаком свою образу. Цікаво, що Діма пішов назустріч, настав ігнорувати чи робити вигляд, наче нічого не відбулося, і навпаки, пішов назустріч Юлі і відповів їй такою самою монетою.

Коли артист починає набирати обертів, у нього завжди намальовуються люди, які щось починають радити, починають дружити, щось своє говорити. І я пропустила момент, коли хтось нашепотів Дімі, що йому треба рости, чи він робить щось не так.

Дружина Анатолія Анатоліча зізналася, що якийсь період часу відчувала себе через усю ситуацію дуже неррзумною. І саме звідси взялася образа на Дмитра Монатіка. Однак, налагодити взаємини все ж таки вдалося.

Нагадуємо, що після 24 лютого дружина сім’я телеведучого евакуювалася закордон, де перебувала вельми довго. Анатолій Анатоліч активно підтримував інформаційну боротьбу, але навіть за цих умов зміг потрапити у скандал, виступивши на корпоративі російською.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?