Анатолій Анатоліч вразив виглядом свого костюма і пояснив, що сталося: “Купили на 7-му кілометрі в Одесі”

Більшість зірок намагається створювати в соціальних мережах ідеальну картинку свого життя. Але Анатолій Анатоліч не хоче бути фальшивим і показує себе справжнього. Навіть в курйозних ситуаціях!

Анатолій Анатоліч, відомий український телеведучий, поділився рідкісним і незабутнім моментом зі шкільного життя. На своїй сторінці він опублікував фото з батьками з останнього дзвоника, на якому позує у випускному костюмі. Цей пост одразу ж викликав бурхливу реакцію серед підписників та шанувальників ведучого.

“Не кожен здатен викласти такі фото, де він є**бо. Всі хочуть бути лише красивим та крутими”, — пише один із користувачів

Анатолій Анатоліч показав фото зі свого останнього дзвоника
Анатолій Анатоліч показав фото зі свого останнього дзвоника

Анатолій Анатоліч зізнається, що ця фотографія є єдиною, на якій він разом із батьками на шкільному святі. Він зазначив, що має досить дивакуватий вигляд. Але поруч з ним радісні  батьки, саме тому це зображення є таким важливим для нього.

“Тут щасливі мої батьки, тому мені подобається”, — написав телеведучий у своєму пості

Знаменитість наголошує на відсутності у його шкільні роки масового розповсюдження цифрових фотоапаратів, а тим паче камер в мобільних телефонах. З Анатолієм погоджуються коментатори, додаючи, що використовувати два кадри на плівці задля однакових знімків тоді було неприйнятно.

“Дійсно, дисплея не було! А два кадри однакових не можна витрачати. Тому такі фото є у всіх, хто пам’ятає плівку”, — відповідає зірці його шанувальниця Ірина

Сімейне життя харизматичного телеведучого

Анатолій Анатоліч вже 15 років знаходиться в стосунках з Юлією Бойко, 13 з яких пара провела в офіційному шлюбі. У закоханих є троє діточок: дочки Аліса та Лоліта і молодший син Ніл, якому цьогоріч виповнюється 3 роки.

Анатолій Анатоліч показав фото зі свого останнього дзвоника
Анатолій Анатоліч показав фото зі свого останнього дзвоника

Рідні є для ведучого основним джерелом натхнення та підтримки. Анатоліч неодноразово ділився теплими сімейними моментами в соціальних мережах, показуючи, наскільки важливо для нього бути хорошим батьком і чоловіком.

Звісно ж, серед родинних фото у Анатолія також зустрічаються веселі та неординарні. Але той особливий стиль та атмосферу, яку дарувала плівка, можна побачити саме на світлині із випускного телезірки.

Анатолій Анатоліч показав фото зі свого останнього дзвоника
Анатолій Анатоліч показав фото зі свого останнього дзвоника

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.