|
05.06.2024 11:36

Тотал-блек з білим акцентом: Надя Дорофєєва в екстравагантному образі просить у публіки лайк, бо не впевнена

Уявіть собі світ, де кожна поява в соціальних мережах викликає фурор, а кожна нова світлина стає справжньою сенсацією. Саме так живе Надя Дорофєєва — відома українська співачка, акторка і телеведуча.

Її ім’я стало символом сучасного стилю та елегантності, а кожен її образ — іконою моди. Стильні вбрання Наді під час виступів, на масових заходах та в повсякденному житті не залишають байдужими навіть найвибагливіших критиків.

Надя Дорофєєва вразила фанатів новим фото

Співачка опублікувала нове фото, яке одразу привернуло увагу шанувальників. На знімку Дорофєєва вражає своєю красою, а також вкотре демонструє свій неперевершений смак у виборі одягу та аксесуарів. Зірка обрала стильні чорні штани з боковими розрізами та білими акцентами, а також чорний топ.

“Я тут постою, а ви, будь ласка, лайкніть”, — підписала нову світлину Надя

Втім, прохання про лайки можна вважати лише формальністю. Навіть без нього кожен допис Дорофєєвої в соціальних мережах збирає десятки і навіть сотні тисяч уподобань та багато коментарів від захоплених фанатів.

Надя Дорофєєва вразила фанатів новим фото

До речі, серед них є безліч зірок, які також не в силах стримати свої емоції, коли бачать красу та привабливість співачки в своїй стрічці. Відзначився в коментарях і співзасновник monobank Олег Гороховський.

Темні вбрання та світла душа

Шанувальники знають Надю, як щиру, добру та світлу людину. Але у протилежність своєму внутрішньому стану співачка часто обирає саме чорний одяг. Наприклад, нещодавно співачка поділилася фото, де вдягнена в легку коротку сукню з відкритою спиною та стильні черевики.

Також знаменитість іноді позує у спортивному одязі, підкреслюючи важливість для неї здорового способу життя. Втім, це зрозуміло і без зайвих слів, якщо просто поглянути на витончену фігуру та ідеальний прес Дорофєєвої.