За 14 років кар’єри нічого не змінилося: Дорофєєва зізналася, що дуже хвилюється, коли випускає нову пісню

Люди часто бояться відкривати свої справжні емоції та почуття. А зірки тим паче стараються тримати переживання в таємниці. Але Надя Дорофєєва вирішили чесно сказати прихильникам про те, що її хвилює.

Надя Дорофєєва — одна з найбільш знакових і популярних співачок в Україні. Перші спроби пробитися на велику сцену дівчина робила ще у підлітковому віці. Але великої популярності Надя змогла добитися, як учасниця поп-гурту “Время и Стекло”. Зараз вона успішно розвиває сольну кар’єру, демонструючи свій талант у різних музичних стилях та експериментуючи зі звучанням.

Рухається вперед і шукає нові способи дивувати аудиторію

Нещодавно Надя Дорофєєва отримала звання артистки року за версією Culture Awards 2023, що вкотре підкреслює її впливовість і визнання у музичній індустрії​. У квітні зірка випустила нову пісню “А я все плакала” в дуеті з Мішею Лебігою.

Надя Дорофєєва відкрила завісу свого стану
Надя Дорофєєва відкрила завісу свого стану

Під час презентації треку на благодійному стрімі знаменитості змогли зібрати разом зі своєю аудиторією понад 6 мільйонів гривень всього за півтори години! Зараз Надя працює над своїм наступним альбомом. Точних термінів його виходу зірка не називає, але обіцяє аудиторії, що нові пісні подарують слухачам позитив.

В процесі роботи над піснями артистка завжди хвилюється, що нова пісня може не зайти аудиторії. Але перегляд топ-чартів, в яких досі присутні старі треки Дорофєєвої, заспокоює її та дає розуміння того, що співачка все робить правильно.

Надя Дорофєєва відкрила завісу свого стану
Надя Дорофєєва відкрила завісу свого стану

Бажання творити попри негаразди зі здоров’ям

Ще одне відверте зізнання, на яке цією весною наважилася Дорофєєва, стосується її затяжної хвороби. Зірка вже 6 років страждає від збоїв в роботі щитовидної залози, що впливає на її продуктивність. Для того, щоб не відчувати постійну втому, знаменитість вимушена регулярно приймати Еутирокс, а також та планово здавати аналізи для контролю показників ТТГ.

Але попри всі труднощі і в особистому житті, і в Україні зірка не здається та продовжує робити все для покращення світу навколо. Радість Надя знаходить у коханому — Міші Кацуріному — і його дітях, з якими дівчина проводить багато часу разом. Артистка зізналася, що на початку стосунків з Михайлом їй було важко через значний суспільний тиск. Але зараз критика вщухла, а сама Надя почувається більш впевненою.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.