|
07.06.2024 20:02

Катерина Осадча показала свою маму: кут молодості як у 30-річних, хоч вона — вже тричі бабуся (ФОТО)

Катерина Осадча — одна з найвпливовіших українських телеведучих, відома своїм неповторним стилем та екстравагантними капелюшками. Її кар’єра на телебаченні та в модельному бізнесі є яскравим прикладом наполегливості та таланту. Особливо в цьому аспекті вирізняється шоу “Світське життя”. Саме ця програма перетворилася на візитівку Катерини.

Катерина Осадча показала, як молодо виглядає її мама

Телепередача охоплює різноманітні світські заходи, концерти та інтерв’ю зі знаменитостями. Осадча прославилася в ній яскравими образами та провокаційним стилем запитань. Завдяки цьому ведуча стала настільки впізнаваною, що цікавість до особистого життя Катерини подекуди більша, ніж до життя людей, які з’являються в кадрі поруч із красунею.

Осадча, яка вправно дізнається секрети українських селебрітіс, не намагається заховати все якомога далі від публіки. Навпаки, своїм життям телезірка охоче ділиться в соціальних мережах. Найчастіше ведуча публікує власні фото та світлини з дітьми. Також поруч з нею регулярно можна побачити її чоловіка — актора та шоумена Юрія Горбунова, з яким вони виховують двох спільних дітей.

Катерина Осадча показала, як молодо виглядає її мама

А ось мама Катерини з’являється на її сторінці не так часто. Тому кожен кадр з Ганною Осадчою викликає у публіки особливу цікавість! Шанувальники ведучої відзначають, що її мама надзвичайно красива та молода. Така врода у жінки, яка вже тричі стала бабусею, є по-справжньому неймовірною.

При цьому мама Катерини дуже скромна та непублічна особа. Ганна, яка свого часу працювала бібліотекарем, щаслива, що її донька досягла таких висот, тому вона завжди готова прийти на допомогу, коли це потрібно. Катерина відзначає, що пані Ганна легко може сісти за кермо, коли це потрібно, чи опанувати сучасний ґаджет. Також жінка дбає про своє здоров’я, займаючись йогою.