Горбунова цим не нагодуєш: Катя Осадча показала свій неідеальний пізній сніданок – дуже гламурний стиль

Зірка "Світського життя" Катя Осадча звикла, щоб у її будинку все було красиво, починаючи від оформлення ділянки, закінчуючи інтер'єром та сервіруванням на стіл.

Після таємного весілля, фотографій якого досі ніхто не бачив, зіркова пара телеведучих Катя Осадча та Юрій Горбунов оселилися під Києвом, де почала будувати своє тихе та розмірене сімейне життя. Подружжя придбало будинок в елітному котеджному селищі, розташованому в селі Романках, неподалік Конча-Заспи, з територією, що охороняється, і охороною на КПП. Поруч оселилися зіркові сусіди – Настя Каменських та Потап. Всі ділянки обгороджені високим парканом та оснащені камерами. Пара жодного разу не запрошувала журналістів до свого дому, все що тан знаходиться можна дізнатися лише із соціальних мереж.

Катерина Осадча показала, як виглядає її двоповерховий будинок та закритий двір
Катерина Осадча показала, як виглядає її двоповерховий будинок та закритий двір

Так, нещодавно Катя Осадча показала, як відпочиває біля басейну на своїй ділянці, а днями оприлюднила знімки з тераси, де продемонструвала свій “неідеальний пізній”, але дуже легкий сніданок.

На великому овальному столі, розташованому під навісом, лежала біла мереживна скатертина. На ній стояла срібляста таця зі спеціями та ароматизованою свічкою, дві вази – одна з овочами (огірками та помідорами чері), друга – з полуницею. Кошик із хлібом, накритий білою серветкою та масниця зі вершковим маслом для бутербродів. Стіл був сервірований двома тарілками з приладами, на яких можна побачити щось схоже на омлет із скибочкою бекону або молочної ковбаси.

Катя Осадча показала, чим годує Юрія Горбунова вранці у вихідні
Катя Осадча показала, чим годує Юрія Горбунова вранці у вихідні

“Пізні неідеальні сніданки”, – підписала знімок Катя Осадча.

Зазначимо, що виглядало це дуже красиво!

Нагадаємо, що на Великдень зірка “Світського життя” Катя Осадча показала у своїх соцмережах, як стильно оформила свій святковий стіл. На білосніжній скатертині з вишивкою, знаменитість розклала гарні серветки у національному стилі, розставила ошатний посуд та великодні прикраси. Доповнюють сервірування свічки. Цього дня на столі були всі традиційні страви – паска, м’ясо та різні українські закуски – сало, мариновані огірочки тощо. Як завжди, все виглядало дуже гламурно.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Гаррі Поттеру такі виклики навіть не снилися: Оля Полякова хоче зняти власний серіал про боротьбу зі злом

Netflix, Disney, Apple та Amazon можуть ставати в чергу для отримання прав на серіал за ідеєю Олі Полякової! Епатажна співачка придумала, як переплюнути майбутній перезапуск Гаррі Поттера від WB.

Лоліта написала Потапу листа: 43-річний продюсер розповів про приємний сюрприз, який чекав на нього в Парижі

Увага шанувальників — це найцінніше у творчості артиста. Проявляти її люди можуть по-різному. Потап розповів про ситуацію, від якої отримав багато задоволення в Парижі, де зустрів свою фанатку.

Даша Астаф’єва спантеличила народ своїми порадами та правилами життя під 40 років: треба зняти джинси

Зірки регулярно діляться з шанувальниками власними поглядами на життя. Іноді вони бувають корисними, частіше дивними. Пост із власними порадами опублікувала також красуня Даша Астаф'єва.