|
08.06.2024 12:57

Ніяк не відпускають одне одного: Камалія знову з екс-чоловіком мільярдером Захуром, але на нових умовах

Відносини знаменитостей можуть бути складними та заплутаними, особливо коли йдеться про розлучення. Помітно, що навіть після звістки про розставання Камалія та Захур мають сильний емоційні зв’язок, який не можна просто так розірвати. Це дуже по-людськи, і багато пар зіткнулися з такою ситуацією.

Експодружжя часто з’являється разом на публічних заходах, публікують спільні фото з відпочинку та вітають одне одного зі святами. Крім того, екскоханих поєднують спільні діти – двійнята Мірабелла та Арабелла. Цього разу, в Instagram зірки з’явився новий пост, до якого вона прикріпила спільне з родиною відео. На ньому щаслива сім’я прогулюється Лондонським парком та насолоджується природою.

“Велика прогулянка по Лондонському парку! Відмінний день серед природи та свіжого повітря! Обожнюю такі моменти спокою та натхнення!”, – написала Камалія.

Камалія опублікувала кадри зі спільної прогулянки з ексчоловіком

Неозброєним оком видно, що рідні насолоджуються компанією близьких. Сонячна погода, купа вільного простору та природа невимовної краси – неначе сама доля підштовхує їх до примирення. Шанувальники не стрималися та підкреслили, що Камалія та Захур чудова пара. Вони сподіваються, що експодружжя забуде всі суперечки та почне все з чистого аркуша. Проте, поки від пари повідомлень про возз’єднання не надходило.

“Фантастична родина”, “Чудова сім’я. Чоловік прекрасний та діти”, “На вашого чоловіка час не впливає… Він геть не міняється”, “Молодці , гарно і зворушливо”, “Ви дуже гарна сімʼя”, “Дуже круті відео. Гарно вам провести час”, – написали підписники під відео.

Камалія опублікувала кадри зі спільної прогулянки з ексчоловіком