Татова копія: Добринін показав, який вигляд мав у дитинстві і приголомшив схожістю з сином від Квіткової

Відомий ведучий Нікіта Добринін розповів про людину, яка надихає та підтримує його все життя та закликав шанувальників розвивати свою внутрішню силу.

Відмий український радіо- та телеведучий Нікіта Добринін показав рідкісні світлини зі свого дитинства. Підписники чоловіка відразу відзначили неймовірну схожість його та його маленького синочка Лева.

У своєму фотоблозі, ведучий розмістив новий пост, у якому розповів про своє дитинство та виказав прихильність та вдячність до матері. Батько Нікіти рано пішов з життя, коли його спадкоємець був ще дитиною. Всі обов’язки з виховання справжнього чоловіка взяла на себе мама, яка старалася зробити його дитинство щасливим. Проте, потри те, що самотній жінці вдалося багато, Добринін зізнається, що є моменти, які переслідують його й досі.

“Моя мама, яка є лікарем, моєю підтримкою і психологом, завжди була поряд і допомагала мені справлятися з усіма труднощами. Була і є”, – написав чоловік.

Нікіта Добринін показав архівні фото з дитинства

Наразі, він звернувся до психолога та намагається пропрацювати всі дитячі травми. Це ж саме й просить зробити підписників. Він вважає, що сила духу та внутрішня сила напряму залежить від незакритих гештальтів.

“Відпустіть старі рани, знайдіть свою внутрішню силу і дозвольте собі бути щасливими. Пам’ятайте: кожен з нас може обирати своє сьогодні, воно не обов’язково має бути тінню минулого”, – зазначив чоловік.

Нікіта Добринін показав архівні фото з дитинства
Нікіта Добринін показав архівні фото з дитинства

До допису, Нікіта прикріпи в архівні фото з мамою. Підписники не змогли пропустити мимо очей, що його син Лев дуже схожий на батька та написали про це в коментарях.

“Лев дуже схожий на Вас!”, “Син схожий на батька”, “Левчик у майбутньому”, “Лев дуже схожий зовні з татком”, – написали під постом.

Нікіта Добринін показав архівні фото з дитинства
Нікіта Добринін показав архівні фото з дитинства

Схожі статті

“Зростом майже з маму”: Марічка Падалко показала 13-річну доньку Катрусю після розлуки — жили на 2 країни

Після 24 лютого 2022 року багато рідних людей змушені були роз'їхатися по різних куточках світу. Спіткала ця ситуація і сім'ю Марічки Падалко. Але нарешті телеведуча змогла возз'єднатися з дітьми.

Інші люди без макіяжу: фото Тіни Кароль, Олі Полякової, Злати Огнєвіч та інших співачок викликали фурор

Соціальні мережі та інтернет загалом часто створюють хибні стандарти краси. Тому українські зірки все частіше демонструють себе без макіяжу, щоб показати — кожен з нас красивий від природи.

Не тільки довгі ноги, а ще і рівні руки: Леся Нікітюк показала, як класно вміє готувати равіолі з лисичками

Леся Нікітюк чудово вміє підтримувати настрій на знімальному майданчику, завдяки чому вона стала улюбленицею мільйонів українців. Але це далеко не всі таланти популярної телеведучої!