Рубрики: Фото та відео
17.06.2024 18:36

“Гарний і розумний”. 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядає її син-випускник: копія ведучої

Зірковий статус батьків часто впливає на їхніх дітей. На когось він створює тиск, комусь одягає на голову корону. Про свою думку щодо популярності батьків розповів і син ведучої Марічки Падалко.
Поділитися

Телеведуча Марічка Падалко поділилася радісною подією — її старший син, Михайло, закінчив 11-й клас. У свої 17 років він вже показав себе як відповідальний і обдарований молодий чоловік, про що свідчать його численні досягнення. На відео, опублікованому Марічкою, видно, що Михайло виріс справжнім красенем і надзвичайно схожий на свою маму. Ведуча пишається своїм сином і не приховує цього від своїх шанувальників.

На знімках Михайло стоїть поруч з матір’ю, яка обрала для події довгу сукню з квітковим малюнком. Високий, статний юнак уже майже на голову вище за Марічку. А його посмішка та риси обличчя дуже нагадують мамині. Для випускного Михайло вибрав досить простий, але гарний стиль: кросівки, джинси, білосніжна сорочка. Хлопець відомий скромністю й не хоче досягати успіхів в житті, користуючись соціальним капіталом знаменитих батьків.

Марічка Падалко показала відео з сином-випускником

Цю позицію юнак доводить не лише словом, але й ділом. Нещодавно Михайло пройшов онлайн-курси зі збирання FPV-дронів та навіть власноруч зробив свою першу “пташку”. Хлопець не планує зупинятися на досягнутому та хоче й надалі розвиватися у сфері любительського виробництва дронів. Також син ведучої після досягнення 18-річчя хотів долучитися до захисту України, як його батько Єгор Соболєв. Але родина вмовила юнака трішки відкласти це питання, зараз зосередившись на інших речах та проєктах.

Марічка Падалко показала відео з сином-випускником

Нагадаємо, що Марічка Падалко виховує спільних з Єгором доньок Марію та Катерину. Ведуча нещодавно відвідала й останній дзвінок Маші. Їхня спільна світлина не менше зацікавила шанувальників, оскільки донька навіть більше схожа на зіркову маму, ніж син. Саму ж Марічку завдяки красі та молодості можна сплутати з сестрою Марії, а не з її матусею, якій цьогоріч уже виповнилося 48 років.