48-річна зірка каналу 1+1 Марічка Падалко показала спільне фото з дочкою: майже повна копія зіркової матусі

Відома телеведуча каналу 1+1 Марічка Падалко не тримає своє особисте життя за сімома замками. Тому кожне фото з її дітьми викликає особливий інтерес. Особливо коли дочка так схожа на зіркову матусю.

Марічка Падалко – одна з найвідоміших телеведучих України, яку люблять за її щирість та професіоналізм. Вона вже багато років веде ранкові випуски ТСН в рамках шоу “Сніданок з 1+1”, а також популярну дитячу програму “Марічкин кінозал”, в якій розповідає юним глядачам про мультфільми.

Марічка є дружиною відомого журналіста та громадського діяча Єгора Соболєва. У пари є троє дітей: син Михайло, доньки Марія та Катерини​а. Попри напружений графік, Марічка встигає бути турботливою мамою та підтримувати чоловіка, який зараз захищає Батьківщину.

Марічка Падалко показала свою доньку
Марічка Падалко показала свою доньку

В першу чергу телеведуча зосереджена на своїй професійній діяльності, а також благодійних та соціальних проєктах. Тому на її сторінках в соціальних мережах здебільшого зустрічаються пости саме такої направленості. Але іноді Марічка ділиться також світлинами зі своїм чоловіком та дітьми.

Цього разу телеведуча опублікувала фото зі своєю донькою Марією, з якою відвідала останній дзвоник після успішного закінчення дівчинкою 9 класу. Пост зібрав дуже багато позитивних реакцій. Користувачі відзначають не лише красу телеведучої та її дочки, але і неймовірну схожість між ними.

“Які гарненькі. А схожі! Матуся, як старша сестричка”, — прокоментувала допис одна із підписниць телеведучої

Марічка Падалко показала свою доньку
Марічка Падалко показала свою доньку

Нагадаємо, що і Марічка, і її чоловік вже були в шлюбі до їхньої зустрічі. Ведуча відзначає, що вони обоє отримали важливий досвід в перших стосунках, який допоміг їм збудувати щасливу сім’ю. Наприклад, Єгор уже мав дитину від першої дружини, і коли у пари народився Михайло, вони змогли уникнути безлічі помилок, характерних молодим батькам.

До речі, Марічка з чоловіком народилися в один день, але з різницею в рік. Ще під час знайомства телеведуча звернула увагу на цей цікавий збіг і мимоволі подумала про те, що це доля.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.