48-річна зірка каналу 1+1 Марічка Падалко показала спільне фото з дочкою: майже повна копія зіркової матусі

Відома телеведуча каналу 1+1 Марічка Падалко не тримає своє особисте життя за сімома замками. Тому кожне фото з її дітьми викликає особливий інтерес. Особливо коли дочка так схожа на зіркову матусю.

Марічка Падалко – одна з найвідоміших телеведучих України, яку люблять за її щирість та професіоналізм. Вона вже багато років веде ранкові випуски ТСН в рамках шоу “Сніданок з 1+1”, а також популярну дитячу програму “Марічкин кінозал”, в якій розповідає юним глядачам про мультфільми.

Марічка є дружиною відомого журналіста та громадського діяча Єгора Соболєва. У пари є троє дітей: син Михайло, доньки Марія та Катерини​а. Попри напружений графік, Марічка встигає бути турботливою мамою та підтримувати чоловіка, який зараз захищає Батьківщину.

Марічка Падалко показала свою доньку
Марічка Падалко показала свою доньку

В першу чергу телеведуча зосереджена на своїй професійній діяльності, а також благодійних та соціальних проєктах. Тому на її сторінках в соціальних мережах здебільшого зустрічаються пости саме такої направленості. Але іноді Марічка ділиться також світлинами зі своїм чоловіком та дітьми.

Цього разу телеведуча опублікувала фото зі своєю донькою Марією, з якою відвідала останній дзвоник після успішного закінчення дівчинкою 9 класу. Пост зібрав дуже багато позитивних реакцій. Користувачі відзначають не лише красу телеведучої та її дочки, але і неймовірну схожість між ними.

“Які гарненькі. А схожі! Матуся, як старша сестричка”, — прокоментувала допис одна із підписниць телеведучої

Марічка Падалко показала свою доньку
Марічка Падалко показала свою доньку

Нагадаємо, що і Марічка, і її чоловік вже були в шлюбі до їхньої зустрічі. Ведуча відзначає, що вони обоє отримали важливий досвід в перших стосунках, який допоміг їм збудувати щасливу сім’ю. Наприклад, Єгор уже мав дитину від першої дружини, і коли у пари народився Михайло, вони змогли уникнути безлічі помилок, характерних молодим батькам.

До речі, Марічка з чоловіком народилися в один день, але з різницею в рік. Ще під час знайомства телеведуча звернула увагу на цей цікавий збіг і мимоволі подумала про те, що це доля.

Схожі статті

Влад Яма зізнався, яке імʼя отримав в Сполучених Штатах: в еміграції звуть не так, як у рідній Україні

Знаменитий український хореограф Влад Яма розповів, яке ім'я отримав під час життя в Сполучених Штатах Америки. Воно немає взагалі нічого спільного з іменем, під яким зірка відомий в Україні.