|
18.06.2024 20:41

Аліна вже пише в дірект: учасник “МастерШеф-13” Влад Кецмур захопив своїм виглядом без кітеля (ФОТО)

Владислав Кецмур — один із найяскравіших учасників 13 сезону шоу “МастерШеф”. Він став справжнім відкриттям проєкту. Кулінар родом із міста Долина, Івано-Франківської області. Вже з перших епізодів хлопець зарекомендував себе як талановитий кулінар і лідер. А жіночій частині аудиторії Владислав також сподобався своєю зовнішністю. Він вирізняється особливою мужністю та чудовою фізичною підготовкою.

Влад Кецмур захопив своїм виглядом без кітеля

Тривалий час Кецмура зв’язували романтичними стосунками із переможницею проєкту Аліною Бурик. Та жоден з них не підтвердив чутки. Натомість і Аліна, і Влад зазначили, що вони просто гарно спілкувалися. Регулярна спільна участь у конкурсах для них була просто можливістю працювати з людиною, яку кожен чудово знає в кулінарному плані. Після проєкту їхнє спілкування у Владислава та Аліни повністю припинилося.

Тому дівчата, які мріють про ввічливого та розумного красеня з чудовими кулінарними здібностями можуть скористатися шансом! Тим паче Владислав активно демонструє всі свої переваги не лише у кулінарному, але й у фізичному плані. Нещодавно хлопець взяв участь у зйомках, для яких навіть у Дмитрейшена не знайшлося б коментарів. Бо для неї Кецмур розстібнув не лише верхній ґудзик на сорочці, але й усі інші.

Що ж стосується кар’єри, то наразі Владислав працює на професійній кухні, причому на посаді шефа! До речі, переможниця 13 сезону “МастерШеф” Аліна Бурик вважає, що у Кецмура недостатньо знань для такої роботи. Про себе вона такої ж думки, тому зараз поступово розвивається, аби досягти рівня, на якому могтиме працювати шефинею. Або ж відкрити власний ресторан! Звісно ж, якщо знайдеться інвестор.

Про своїх шанувальників Владислав також не забуває. Кулінар часто ділиться цікавими рецептами. Зокрема, секретами приготування смачного качиного філе, з яким він досяг практично ідеального рівня ще на проєкті.

Влад Кецмур захопив своїм виглядом без кітеля