Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.

Настя Каменських, одна з найвідоміших українських співачок, продовжує докладати багато зусиль для розвитку власної кар’єри. За останні роки вона пережила чимало змін, які вплинули як на її творчість й публічний образ, так і на особисте життя. На жаль, далеко не в усьому знаменитість може похвалитися позитивними новинами.

Невизначеність у особистому житті

Вже понад 5 років Настя заміжня за Олексієм Потапенком, який довгий час виступав з нею в гурті “Потап і Настя” та був продюсером дівчини. Але шанувальники підозрюють, що цей шлюб є проблемним. Зараз пара надзвичайно мало часу проводить разом. Більш того, під дописами одне одного вони практично не залишають коментарів. Нечасто ініціативу можна помітити тільки від Олексія. Це дозволяє зробити припущення, що взаєминами подружжя незадоволена саме співачка. Хоча вона не намагається демонструвати цього публічно.

Спроби досягти успіху в Європі та світі

Після переїзду до Іспанії, де зараз постійно проживає Каменських, дівчина спробувала закріпитися на міжнародній музичній сцені. Зірка записувала спільні треки з Дессемером Буено, краще відомим, як автор пісень легендарного Енріке Іглесіаса, та Atomic Otro Way — популярним домініканським виконавцем.

Пісня з містером Буено на особистому YouTube-каналі NK зібрала близько 600 тисяч переглядів. Співпраця з домініканським артистом принесла зірці вдвічі більшу активність. Навіть за мірками українського шоу-бізнесу це досить скромні показники. А враховуючи той факт, що Atomic Otro Way зібрав понад 100 мільйонів прослуховувань на власних треках, подібний результат можна вважати провалом.

Настя Каменських зазнає невдачі за кордоном
Настя Каменських зазнає невдачі за кордоном

Піар, який не працює

Останнім часом Настя Каменських з’являється на різноманітних іспанськомовних шоу. Іноді це великі передачі, як мексиканська “HOY”, іноді невеликі проєкти. Але дуже часто увага до Насті досить незначна не лише від аудиторії цих шоу, а навіть від ведучих.

Шанувальники відзначили, що Каменських у своєму дописі згадала ведучу, особиста сторінка якої має лише 17 тисяч підписників, тоді як у самої співачки їх понад 5 мільйонів. При цьому журналістка повністю проігнорувала Настю, хоча часто викладає не лише особисті фото, але й спільні світлини з цікавими їй зірками.

Настя Каменських зазнає невдачі за кордоном
Настя Каменських зазнає невдачі за кордоном

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.