|
19.06.2024 17:28

Красива сукня замість поганого костюму: Людмила Барбір, яка здивувала лайкою в ефірі 1+1, реабілітувалася

Українська телеведуча Людмила Барбір не перестає дивувати своїх шанувальників. Нещодавно вона стала справжньою сенсацією в інтернеті після курйозного інциденту в прямому ефірі, коли випадково вживала нецензурну лексику. Проте цей випадок не став причиною для зниження її популярності, а навпаки — додав Барбір нових шанувальників та розширив фан-базу.

Нагадаємо, Людмила в досить вільній формі висловила думку про те, що в поганому костюмі, який їй підібрали, вона мала не дуже гарний вигляд. Глядачі оцінили чесність та щирість телеведучої, а також її здорову самокритичність. Звісно, знайшлися й ті, хто негативно відреагував на використання ведучою нецензурної лексики. Але більшість все ж висловили їй свою підтримку, оскільки вона не зробила нічого поганого та нікого не образила, а просто сказала думку про костюм, який їй не личив.

Серед тих, хто з розумінням поставився до Людмили, був також її співведучий Руслан Сенічкін. Чоловік відзначив, що поза кадром у них є власний побут і вони роблять свої справи. Оскільки через сигнали повітряної тривоги каналу доводиться робити паузи в роботі, ведучі просто не зрозуміли, що трансляція вже ведеться.

Після невдалого костюма Людмила приміряла вже багато яскравих та гарних образів, які сподобалися як самій ведучій, так і її шанувальникам. Особливо аудиторія Барбір оцінила помаранчеву сукню, яка дуже пасувала телеведучій та підкреслила її красу й жіночність. Не менш розкішний стиль з вишитою сукнею зірка продемонструвала до дня Києва — міста, в якому проживає вже 24 роки.

Людмила Барбір показала фото в новій сукні

Зараз Людмила, в перерві між ефірами, гостює у своєї мами в Карпатах. Але замість відпочинку ведуча змушена працювати й там. Причина в зламаній гілці вишні, через яку довелося терміново збирати ягоди, щоб вони не зіпсувалися. Вочевидь, дерево просто не витримало щедрого врожаю, який принесло цьогоріч.

“Скільки вишень вийшло. Це просто щось нереальне! Будемо робити сік”, — поділилася з підписниками своїми планами на день телезірка

Свою хвилину слави отримав також домашній улюбленець сім’ї — милий пес Барсик, який з цікавістю підійшов до Людмили. Барбір навіть поділилася з собачкою вишнями, солодкий смак яких тварині також надзвичайно сподобався.

Людмила Барбір показала фото в новій сукні