Людмила Барбір зізналася, що не живе разом зі своїм чоловіком вже декілька років: “Ми вдвох з Тарасом”

Людмила Барбір розповіла про стосунки зі своїм чоловіком. Виявляється пара не живе разом вже 3 роки. Як це сталося? Дізнайтеся докладніше в нашій статті.

Людмила Барбір вже багато років працює на телебаченні. Із акторок вона перебралася в лігу журналістів, і судячи з усього, звідти не збирається йти. Тим паче, що їй надзвичайно пощастило з співведучим: з Русланом Сенічкіним вони ідеальна пара, яка настільки подобається публіці, що вона починає підозрювати їх у романі та видає бажане за дійсне.

Людмила Барбір розповіла про 3-річну розлуку зі своїм чоловіком

Чому Барбір обрала свого чоловіка, а не Сенічкіна
Людмила Барбір розповіла про 3-річну розлуку зі своїм чоловіком

Але істинні фанати знають, що у Людмили Барбір вже давно міцний шлюб. У цьому союзі зі своїм благовірним телеведуча виховує сина Тараса. Але зірка живе з сином вдвох, без чоловіка, адже той постійно знаходиться на завданні, і поки що не може повернутися додому.

“Для мене цілком зрозуміло було, що він піде й ми це обговорювали. У нього була контузія й доводилося робити операцію на очах. Це його життя, і він крутився у цьому, вміє це. І каже, що “хто, як не я. Він, звичайно, хоче бути із сім’єю, коли ти довго не бачишся, але розуміє, що має бути там. Я це прийняла з 2014 року”, – додала ведуча.

Також Людмила Барбі розповіла, що фактично їхня родина була деякий час навіть розкидана. Не тільки чоловіка не було поруч, але і маленького сина, який був евакуйований до Карпат. Тим часом Людмила Барбір майже одразу повернулася вечір, тому що журналісти також були відсутні.

Зірка продовжувала працювати, згодом команда повернулася до старого складу і почала виходити в минулих режимах на роботу. А пізніше Людмила наважилася повернути свою дитину додому.

Нагадуємо, що у той період і Руслан Сенічкін, і Людмила Барбір продовжували займати свої місця і нікуди не тікали. Неля Шовкопляс тим часом була зайнята евакуацією своїх дітей, адже в неї маленькі двійнята. Пізніше до команди приєднався Юрій Горбунов. Сім’я ведучого на той момент також знаходилася на Закарпатті.

Схожі статті

Секрети молодості від Каті Великої з “МастерШеф”: як завжди виглядати яскраво та стильно після 40 років

Найяскравіша учасниця всіх сезонів "МастерШеф" Катя Велика на власному прикладі показала, як після 40 років виглядати стильно та молодо. Нічого нового просто знає ТОП-7 простих правил від стилістів.