|
20.06.2024 15:58

Соломія Вітвіцька засвітила округлий животик і натякнула на вагітність: у 44 роки ведуча стане мамою вперше?

Коли стало відомо, що Соломія Вітвіцька вийшла заміж за режисера, то здебільшого публіка очікувала, що незабаром вона дізнається про вагітність ведучої. Молода пара виглядала надзвичайно щасливою та гармонійною. Кожен займався власною справою, досягав успіхів, не мав фінансових проблем і міг багато що дати майбутньому спадкоємцю.

Але склалося так, що за 8 років спільного життя Соломія та Влад так і не наважилися на народження спільної дитини. За невідомих причин, адже пара ніколи не говорила про те, що відбувається за закритими дверима, усі ці роки вони провели разом, стали надзвичайно близькими, і навіть не змогли обірвати зв’язок після розлучення. Розійшлися вони надзвичайно мирно.

Соломія спочатку взагалі не хотіла давати жодні коментарі на цей рахунок, але коли поповзли різноманітні плітки, їй все ж таки довелося трошки поділитися з публікою своїми переживаннями.

Соломія Вітвіцька засвітила округлий животик і натякнула на вагітність

 Соломія Вітвіцька показала округлий живіт і натякнула на вагітність

З моменту розлучення пари пройшло майже 4 роки. За цей час багато чого змінилося. Спочатку Соломія здебільшого відпочивала зі своїми подругами, подорожувала і насолоджувалася життям. Здавалося, що у зірки відкрилося друге дихання. Пізніше Соломія разом з колишнім чоловіком волонтерила та займалася благодійністю.

А вже потім вона зустріла своє нове кохання і саме з ним вона відсвяткувала нещодавно власний день народження. Відповідні кадри з’явилися на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Соломія Вітвіцька зізналася, що була дуже рада влаштувати такий захід, а також поділилася сподіваннями, що їхнє бажання здійсниться. Незрозуміло, що саме мала на увазі зірка: перемогу, або бажання її з коханою людиною та сім’єю.

Окрім того на деяких кадрах можна помітити у Соломії округлу талію. Можливо телеведуча активно пригощалася, а можливо дійсно це був натяк на вагітність.

Якби там не було публіці доведеться чекати на офіційне повідомлення від ведучої, навіть якщо вона в положенні.