43-річна телеведуча 1+1 Соломія Вітвіцька розповіла про свої фінансові складнощі після переїзду до Києва

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька розповіла про часи, коли тільки переїхала до Києва та проходила професійну практику на радіо. Було складно.

Телеведуча каналу 1+1 та проєкту “Єдині новини” Соломія Вітвіцька була запрошена гостею на телеканал ТЕТ. Там жінка взяла участь у зйомках шоу “Я люблю Україну”. Під час яких, розповіла про свої пригоди у студентські роки.

Тоді, ведуча, бувши студенткою, приїхала до столиці задля професійної практики на радіо “Промінь”. Зірка зізналася, що мала певні проблеми з фінансами й деколи не знаходила грошей на громадський транспорт. Тому, Соломії доводилося ходити багато гуляти. Піші прогулянки з Борщагівки на Хрещатик загартовували молоду студентку.

“Це була страшна криза, 90-ті, коли всюди було дуже складно фінансово”, – зазначила телеведуча.

Соломія Вітвіцька зізналася, що мала проблеми з грошима
Соломія Вітвіцька зізналася, що мала проблеми з грошима

Крім того, Вітвіцька згадала про запашну київську перепічку, що тоді коштувала 50 копійок. За нею стояли довгі черги, та вона вартувала того, щоб відстояти її та отримати улюблений смаколик. Це була певна романтика того часу.

Зірка згадує, її перші місяці у столиці буди складними, проте вона змогла подолати незгоди. Більш того, саме в часи фінансової кризи Соломія отримала незабутній досвід. Адже, тоді жінка змогла познайомитися з зірками шоубізнесу, що тільки починали свій шлях.

“Саме тоді ми зустрілися з Фоззі та Фаготом з ТНМК. Пам’ятаю, як спускалися разом у метро на Майдані Незалежності. Тоді ж на радіо “Промінь” приходили хлопці з “Океану Ельзи”, – розповіла Соломія.

Соломія Вітвіцька розповіла про фінансові складнощі
Соломія Вітвіцька розповіла про фінансові складнощі

Зараз, Вітвіцька вдячна Києву за випробування. Столиця змогла її загартувати, а люди, які трапилися на шляху жінки принести в її життя певний вклад.

“Усі події привели мене до того, ким я є зараз”, – зізналася ведуча.

Вітвіцька розповіла про студентські роки
Вітвіцька розповіла про студентські роки

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.