|
21.06.2024 17:49

Фотограф крупним планом показав фігуру судді “МастерШеф” Ольги Мартиновської в душі: фото для Ярославського

Ольга Мартиновська — одна із найвідоміших українських шеф-кухарок. Кулінарією вона захоплювалася з дитинства, але побудувати блискавичну кар’єру їй допоміг “МастерШеф”. Саме завдяки перемозі в 3 сезоні талановита кулінарка відправилася в кулінарну школу Le Cordon Bleu у Парижі, що забезпечило їй високий рівень знань і навичок у цій сфері.

Ольга Мартиновська поділилася своїми розкішними фото

Вперше, як суддя проєкту, Ольга з’явилася на екранах у 2 сезоні “МастерШеф. Професіонали”. Її кандидатуру затвердили після відмови попередниці — Лізи Глінської, котра через високий рівень емпатії не змогла далі оцінювати учасників. З 2020 року легендарне тріо, в якому з Мартиновською працюють незмінний Ектор Хіменес-Браво та Володимир Ярославський, провело уже 8 яскравих сезонів. І глядачі, і учасники настільки полюбили Ольгу, що навіть не уявляють на її місці когось іншого. Така добра та світла людина подобається усім.

Ольга Мартиновська поділилася своїми розкішними фото

Але за традиційним кітелем, в якому Мартиновська зазвичай і з’являється в ефірах, є не просто гарна, а дійсно розкішна жінка! Завдяки подрузі-фотографині, яка обожнює знімати портрети, Ольга змогла показати всю свою жіночність та ніжність. Світлини демонструють також прекрасну фізичну підготовку кулінарки. Мартиновська багато часу приділяє спорту, оскільки вважає, що робота в ресторані не означає, що людина має багато їсти, зовсім не слідкуючи за своїм зовнішнім виглядом. Та і для камер, звісно ж, треба бути красунею.

До речі, новий сезон “МастерШеф” знаходиться в процесі активного знімання. Нещодавно Ольга поділилася сторіс із гримерки, де показала, чим вона займається, поки учасники готують на конкурсі. Мартиновська вирішила відпочити за розмальовкою та розповіла про благодійну ініціативу. До слова, кулінарка часто долучається до волонтерства, що вкотре доводить, що вона прекрасна не лише зовні, а також всередині.

Ольга Мартиновська поділилася своїми розкішними фото