|
22.06.2024 10:32

43-річна Лілія Ребрик показала обличчя третьої дочки Аделіни: крихітна красуня, і вже з модною зачіскою

Особисте життя Лілії Ребрик є яскравим прикладом того, що для справжнього кохання не існує ніяких перешкод. Почуття між телеведучою та її чоловіком Андрієм Диким з’явилися ще у той момент, коли обоє знаходилися в романтичних стосунках з іншими людьми. Але неспроможність перебороти потяг один до одного пара не змогла, тому з 2011 року Андрій та Лілія знаходяться в офіційному шлюбі, в якому у них народилося троє чудових дітей.

Телезірка із задоволенням ділиться життям своєї сім’ї в соціальних мережах. Спільні фото та відео, цікаві історії та просто веселі буденні моменти — все це майже щоденно можуть побачити шанувальники Ребрик у своїх стрічках. Ось і зараз Лілія вирішила поділитися зі своєю аудиторією кадрами із власного дому, на яких вона відпочиває зі своєю середньою донькою Поліною та маленькою Аделіною, яка поповнила зіркову сім’ю у березні цього року.

Лілія Ребрик показала обличчя маленької Аделіни на відео

У публікації зіркова матуся показує малечі троянди, які ростуть вдома у ведучої. Аделька розглядає квіти з цікавістю, а потім із матусею та сестричкою йде збирати полуницю, яку сім’я вирощує на власній ділянці. За столом красуні п’ють чай та ласують солодощами. Хоча Поліна пожартувала, що вона не буде, бо знаходиться на дієті, чим дуже розвеселила Лілію, але також не відмовилася від смаколика.

Старшої доньки Діани на родинних кадрах немає, оскільки зараз дівчинка знаходиться в тренувальному таборі. Лілія показала, декілька кадрів, на яких спільно зі своїм тренером дитина відпрацьовує повільний вальс. Очевидно, що від своїх батьків Діана отримала не лише красу та харизматичність, а також любов до танцю, який і створив пару Ребрик та Дикого. Варто зазначити, що дівчинки, які цьогоріч виповниться лише 12 років, помітні значні успіхи, тому від неї цілком можна очікувати великого танцювального майбутнього.

Лілія Ребрик показала обличчя маленької Аделіни на відео