|
02.07.2024 12:56

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж за Олега Винника: місце поруч з ним зайняла світловолоса красуня

В пресі постійно говорили про те, що Олег приховує особистість своєї дружини і сам факт того, що він одружений лише через карʼєру. Мовляв, зірка побудував свій образ здебільшого завдяки тому, що був популярний серед жінок. А відсутність потенційного роману з артистом могло серйозно нашкодити його славі.

Олег дане ствердження заперечував, але також не зізнавався у тому, що все ж таки одружений. Але деякі речі можна помітити одразу, навіть неозброєним оком. Мова йде про його особливі стосунки з власною вокалісткою.

Олег Винник показав, як виглядає його таємна дружина

 Олег Винник показав, як виглядає його таємна дружина

Публіка неодноразово підмітала, що вони виглядають надзвичайно близькими та рідними. Мережею повзли чутки про їхній зв’язок. А незабаром журналісти виїхали до рідного села артиста та поцікавилися у публіки, що вони знають про сімейний статус повелителя вовчиць.

Пошуки дали необхідний результат, адже незабаром стало відомо, що виявляється Олег одружився ще в юності, весілля зіграли спочатку у його селі, а потім у селі обраниці. Після чого пара емігрувала. В Німеччині у молодих людей з’явився син.

Примітно, що попри кар’єру в Україні Олег так і не попрощався з Берліном, має там квартиру і навіть студію звукозапису.

 Олег Винник показав, як виглядає його таємна дружина

Після його втечі 2 роки тому стало зрозуміло, що вокалістка є його дружиною навіть без слів, адже вона зникла разом з ним. І це при тому, що насправді Таїсія збиралася будувати сольну кар’єру. Навіщо їй їхати за виконавцем, якщо вона могла продовжувати розвиватися?

Логіка вчинку була всім зрозуміла, а тому Олег також не бачив ніякого сенсу приховувати, і підтвердив, що дійсно одружений з нею. Однак, це також може бути пов’язано з розірванням контракту з продюсером. Імовірно, за його умовами, Олег не мав права розкривати деталі особистого життя.