Рубрики: Фото та відео
31.07.2024 14:59

“Я закохана”: через 2 роки після розлучення Камалія показалася у весільній сукні та фаті – розкішна наречена

Через 2 роки після завершення шлюбу з Мохаммадом Захуром Камалія показалася у весільній сукні та фаті. Зірка стала розкішною нареченою і розповіла про нового обранця.
Поділитися

2022-й став останнім для шлюбу Камалії та Мохаммада Захура. Пара не стала скандалити не публіку, розбиратися в почуттях та шукати винних. Ба більше, попри образу артистки вони розійшлися на хорошій ноті.

Виконавиця зізналася, що дуже поважає мільярдера і він ніколи погано до неї не ставився. Ба більше, екс-пара продовжує підтримувати одне одного та спілкуватися. Коли мільярдер приїжджає до України, він залишається у їхньому старому палаці, і так само виконавиця завжди має де зупинитися в Лондоні.

Камалія показала, як виглядає в образі нареченої

Камалія показала, як виглядає в образі нареченої

Однак в мережі вже з’являлися чутки, що виконавиця не просто так наважилася на розлучення, а знайшла нове кохання. Камалія вже отримувала питання на цей рахунок і не приховувала, що в її серці дійсно є чоловік.

Однак, вона відмовилася розкривати його особистість, і він так і залишився в таємниці. Натомість виконавиця презентувала нову відео роботу, в якій постала в образі нареченої. А в останньому інтерв’ю, яке стосувалося даного відеоряду зізналася, що дійсно закохана.

“Я відкриваю перед вами своє серце. Ви побачите наречену, яка шукає свій шлях до справжнього кохання, символізуючи сміливість і самовідданість, які мають бути в кожній парі, – заявила зірка. – Пісня супроводжує кожен мій крок, підкреслюючи емоції і почуття, які я переживаю на своєму шляху. Як я ніжно кохаю, ці слова лунають у кожній ноті цієї мелодії”

У коментарях публіка одразу ж відреагувала на стан артистка і почала ділитися здогадками на рахунок того, що вона дійсно щаслива і оточена любов’ю. Колишній чоловік зірки поки що не реагує на новий етап у її творчості. Примітно, що артистка вперше постала у весільному вбранні на публіці, адже її реальне одруження відбулося в Пакистані у мусульманських традиціях.