“Я закохана”: через 2 роки після розлучення Камалія показалася у весільній сукні та фаті – розкішна наречена

Через 2 роки після завершення шлюбу з Мохаммадом Захуром Камалія показалася у весільній сукні та фаті. Зірка стала розкішною нареченою і розповіла про нового обранця.

2022-й став останнім для шлюбу Камалії та Мохаммада Захура. Пара не стала скандалити не публіку, розбиратися в почуттях та шукати винних. Ба більше, попри образу артистки вони розійшлися на хорошій ноті.

Виконавиця зізналася, що дуже поважає мільярдера і він ніколи погано до неї не ставився. Ба більше, екс-пара продовжує підтримувати одне одного та спілкуватися. Коли мільярдер приїжджає до України, він залишається у їхньому старому палаці, і так само виконавиця завжди має де зупинитися в Лондоні.

Камалія показала, як виглядає в образі нареченої

Камалія розповіла, чому взяла такий псевдонім і як її звуть насправді
Камалія показала, як виглядає в образі нареченої

Однак в мережі вже з’являлися чутки, що виконавиця не просто так наважилася на розлучення, а знайшла нове кохання. Камалія вже отримувала питання на цей рахунок і не приховувала, що в її серці дійсно є чоловік.

Однак, вона відмовилася розкривати його особистість, і він так і залишився в таємниці. Натомість виконавиця презентувала нову відео роботу, в якій постала в образі нареченої. А в останньому інтерв’ю, яке стосувалося даного відеоряду зізналася, що дійсно закохана.

“Я відкриваю перед вами своє серце. Ви побачите наречену, яка шукає свій шлях до справжнього кохання, символізуючи сміливість і самовідданість, які мають бути в кожній парі, – заявила зірка. – Пісня супроводжує кожен мій крок, підкреслюючи емоції і почуття, які я переживаю на своєму шляху. Як я ніжно кохаю, ці слова лунають у кожній ноті цієї мелодії”

У коментарях публіка одразу ж відреагувала на стан артистка і почала ділитися здогадками на рахунок того, що вона дійсно щаслива і оточена любов’ю. Колишній чоловік зірки поки що не реагує на новий етап у її творчості. Примітно, що артистка вперше постала у весільному вбранні на публіці, адже її реальне одруження відбулося в Пакистані у мусульманських традиціях.

Схожі статті

Називає себе пенсіонером: Леся Нікітюк видала особистість свого нового коханого – крутиться в елітних колах

Після новини про новий роман Леся Нікітюк видала особистість свого коханого. Чоловік крутиться в елітних колах та має впливове оточення. Хто він?

Колишня дружина Дзідзьо стала мамою? Славія з’явилася з маленькою дівчинкою та показала силу своєї любові

Невже колишня дружина Дзідзьо стала мамою? Славія з'явилася з маленькою дівчинкою та показала силу своєї любові через міцні обійми. Деталі в матеріалі.

Після новини про розлучення з Потапом Каменських показала, з ким проводить ночі: хропіння на всю кімнату

Після новини про завершення шлюбу з Потапом Настя Каменських показала, з ким засинає та прокидається у своєму ліжку. Усі деталі в нашій статті.

Фата, весільна сукня зі стразами і чорні рукавиці: Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Захура

Найбагатша співачка України Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Мохаммада Захура. Як виглядають розкішна весільна сукня та фата артистки?

45-річна Оля Полякова показала, як вітала молодшу дочку з особливим святом: довелося йти вмиватися

Відома співачка Оля Полякова завжди вміла здивувати своїх неординарними вчинками. Цього разу зіркова мама вирішила оригінально привітати свою молодшу доньку з днем народження.

Ранок починається не з кави, а з палких обіймів: Леся Нікітюк засвітила обранця та похизувалася обручкою

Відома телеведуча Леся Нікітюк завжди воліла не обговорювати своє особисте життя. Проте, нині на неї чекають особливі зміни, якими гріх не поділитися.