Називає себе пенсіонером: Леся Нікітюк видала особистість свого нового коханого – крутиться в елітних колах

Після новини про новий роман Леся Нікітюк видала особистість свого коханого. Чоловік крутиться в елітних колах та має впливове оточення. Хто він?

Леся Нікітюк завжди приховувала правду про своє особисте життя. Зірка не поспішала розкривати особистості своїх коханих, і лише віддалено натякала на те, хто вони і чим займаються.

Зокрема, їй вдавалося приховувати навіть будь-які підказки, які могли виплисти через її публікації в соціальній мережі Instagram.

Леся Нікітюк розсекретила особистість свого обранця

Леся Нікітюк показала як все вирішила з чоловіком на базарі
Леся Нікітюк розсекретила особистість свого обранця

Нещодавно зірка опублікувала у своєму блозі новий кадр з імовірним бойфрендом, але на цей раз дала величезну підказку для публіки. На спині у героя її фотографії можна побачити величезне тату. В мережі одразу ж розсекретили особистість чоловіка завдяки йому.

“Леся підписана на його сторінку в Instagram, судячи з профілю чоловіка, його звати Дмитро і він називає себе пенсіонером ЗСУ. Також у шапці профілю вказано, що він інфлюнсер і на нього підписані блогер Ігор Лачен, військовий Давид Хімік та фотографи Костянтин і Влада Ліберови”

Леся Нікітюк розсекретила особистість свого обранця. Скріншоти з блогів ведучий та молодої людини

Який статус стосунків у молодих людей насправді поки невідомо. Адже Леся Нікітюк заявила про те, що він увірвався у її життя, але не сказала про те, що в них роман чи серйозні стосунки.

Нагадуємо, раніше Богдан Беспалов заявляв, що Леся Нікітюк нібито багато років перебувала у романі з оператором, який працював з нею на каналі. Телеведуча, мовляв, чекала на пропозицію руки і серця від коханого, але так її не отримала. 24 лютого все змінилося і чоловік захотів евакуюватися. Саме це нібито і стало причиною їхнього розриву.

Телеведуча не тільки не підтвердила дану версію, але й відкрито її висміяла. Втім, нічого про свого колишнього чоловіка Леся тоді не розповідала. 2021-го вона неодноразово згадувала про свого бойфренда, але пізніше згадки про нього зникли з її профілю.

Схожі статті

Колишня дружина Дзідзьо стала мамою? Славія з’явилася з маленькою дівчинкою та показала силу своєї любові

Невже колишня дружина Дзідзьо стала мамою? Славія з'явилася з маленькою дівчинкою та показала силу своєї любові через міцні обійми. Деталі в матеріалі.

Після новини про розлучення з Потапом Каменських показала, з ким проводить ночі: хропіння на всю кімнату

Після новини про завершення шлюбу з Потапом Настя Каменських показала, з ким засинає та прокидається у своєму ліжку. Усі деталі в нашій статті.

Фата, весільна сукня зі стразами і чорні рукавиці: Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Захура

Найбагатша співачка України Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Мохаммада Захура. Як виглядають розкішна весільна сукня та фата артистки?

45-річна Оля Полякова показала, як вітала молодшу дочку з особливим святом: довелося йти вмиватися

Відома співачка Оля Полякова завжди вміла здивувати своїх неординарними вчинками. Цього разу зіркова мама вирішила оригінально привітати свою молодшу доньку з днем народження.

Ранок починається не з кави, а з палких обіймів: Леся Нікітюк засвітила обранця та похизувалася обручкою

Відома телеведуча Леся Нікітюк завжди воліла не обговорювати своє особисте життя. Проте, нині на неї чекають особливі зміни, якими гріх не поділитися.

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?