Alyosha зробила уколи в чоло від зморшок, які ледь витерпіла, і пошкодувала: “Я собі дуже не подобалась”

Alyosha повідомила, в яких уколах краси вона дуже сильно розчарована та які процедури не наважиться робити у найближчі 10 років свого життя.

Українська співачка, композиторка та авторка пісень Alyosha розповіла пресі про те, що шкодує щодо зроблених уколів краси для обличчя. А саме, уколів із рідиною, яка допомагає розгладити зморшки на чолі. У першу чергу тому, що колоти ці засоби дуже боляче і загалом вона ледь витерпіла цю процедуру. Після цих уколів обличчя в неї стало просто ніяке. Вона почала дуже сильно не подобатися собі.

За словами Alyosha, вона за те, аби м’язи і міміка обличчя завжди працювали і були такими, якими повинні бути від природи. Імовірніше всього, що як раз саме після цих уколів краси співачка мала проблеми з мімікою обличчя, яка була порушена. Їй було важко посміхатися, оскільки обличчя наповнене спеціальною рідиною могло відчуватися так, ніби воно “кам’яне”. Звичайно, що це блокувало м’язи обличчя рухатися так, як вони мали. Співачка допускає те, що їй могла попастися не дуже професійна майстриня. Тому все вийшло так, як вийшло. Утім, цю ситуацію композиторка сприйняла, як досвід.

До чого точно Alyosha поки що вдаватися не готова і не може наважитися, так це на омолоджувальну пластичну хірургію. До цього питання вона може повернутися і подумати не раніше, ніж через 10 років. Оскільки сьогодні технології розвиваються дуже швидко, у тому числі, і в косметології, що хто знає, що вигадають до того часу. Можливо вже тоді, вона зробить щось більш сучасне, менш ризиковане, але більше ефективніше.

Крім цього, співачка переконана, що багато чого ще й залежить від того, якими засобами користуватися. Також, кожна косметика має підходити кожному типу обличчя, що не менш важливо. Alyosha підкреслила, що в неї є такі продукти з косметології, які чудово підходять саме їй. Ними вона намагається користуватися постійно, оскільки їй вже не 18 років і за шкірою потрібно доглядати більш ретельніше, ніж в юні роки.

Схожі статті

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?