Колишня дружина Дзідзьо стала мамою? Славія з’явилася з маленькою дівчинкою та показала силу своєї любові

Невже колишня дружина Дзідзьо стала мамою? Славія з'явилася з маленькою дівчинкою та показала силу своєї любові через міцні обійми. Деталі в матеріалі.

Коли Михайло Хома та його колишня дружина прийняли рішення розлучитися, назовні вийшло багато проблем, які пара переживала у стосунках.

Зокрема, Славія поскаржилася на те, що виконавець нібито не хотів дітей. Але вже пізніше зізналася, що нібито ніколи і не говорила з ним на цей рахунок. Мовляв, він просто не проявляв цього бажання, і саме так вона зробила висновок стосовно його думок про майбутнє поповнення.

Slavia показала, як проводить час з маленькими фанатами

Славія присвятила пісню колишньому
Slavia показала, як проводить час з маленькими фанатами

Доволі скоро публіка побачила, як історія цих двох повністю завершилася. Вони не стали ділити майно і доволі швидко владнали питання з розлучення. Славія сфокусувалася на своїй кар’єрі та ремонтах.

Поки що їй не вдається зібрати великі концертні зали, але після декількох свіжих кліпів артистки з’явилися шанувальники, зокрема маленькі.

Slavia показала, як проводить час з маленькими фанатами. Скріншот особистої сторінки зірки

Днями Славія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий знімок, на якому показала, як обіймається зі своєю маленькою фанаткою. Дівчина була у захваті від зустрічі зі співачкою.

Але варто відмітити, що на кадрах також помітно, як сильно Славія любить дітей, як легко з ними знаходить спільну мову і як неймовірно їй пасує материнство.

Нагадуємо, що після новини про розлучення зірок до мережі потрапила інформація, що Славія імовірно не була вірною своєму чоловікові. Співачка була вражена поведінкою журналіста, з яким до того моменту підтримувала зв’язок та співпрацювала, а їхнім спільним сюжетом прийшов кінець, так як артистка привселюдно заявила, що не очікувала подібного від нього.

Пізніше Михайло підтримав свою дружину і заявив, що вона довірилася вони тим людям для того, аби розповісти свою історію.

Схожі статті

Після новини про розлучення з Потапом Каменських показала, з ким проводить ночі: хропіння на всю кімнату

Після новини про завершення шлюбу з Потапом Настя Каменських показала, з ким засинає та прокидається у своєму ліжку. Усі деталі в нашій статті.

Фата, весільна сукня зі стразами і чорні рукавиці: Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Захура

Найбагатша співачка України Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Мохаммада Захура. Як виглядають розкішна весільна сукня та фата артистки?

45-річна Оля Полякова показала, як вітала молодшу дочку з особливим святом: довелося йти вмиватися

Відома співачка Оля Полякова завжди вміла здивувати своїх неординарними вчинками. Цього разу зіркова мама вирішила оригінально привітати свою молодшу доньку з днем народження.

Ранок починається не з кави, а з палких обіймів: Леся Нікітюк засвітила обранця та похизувалася обручкою

Відома телеведуча Леся Нікітюк завжди воліла не обговорювати своє особисте життя. Проте, нині на неї чекають особливі зміни, якими гріх не поділитися.

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається у зірки?