Після новини про розлучення з Потапом Каменських показала, з ким проводить ночі: хропіння на всю кімнату

Після новини про завершення шлюбу з Потапом Настя Каменських показала, з ким засинає та прокидається у своєму ліжку. Усі деталі в нашій статті.

Понад 2 роки Настя Каменських не живе в Україні. Зірка намагається підкорити іспанську сцену, і відповідно проживає за кордоном для того, або мати можливість постійно працювати над своїм просуванням в іспаномовному середовищі.

Не варто і казати, що далеко не всім співвітчизникам подобається цей крок артистки. Її активно критикують в інформаційному просторі і навіть у коментарях в її блозі. Тим часом Настя Каменських намагається транслювати лише позитив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Настя Каменських показала, як та з ким проводить ночі

Настя Каменських показала, як ходить в піжамі серед Райського саду
Настя Каменських показала, як та з ким проводить ночі

Зокрема, нещодавно вона опублікувала свіжі фото, на яких показала, з ким засинає та прокидається у своєму ліжку. Поруч з нею опинився не чоловік Потап, з яким, як подейкуютьортистки серйозні проблеми в стосунках, а улюблениця Мімі.

Також на відео ролику Настя Каменських показала, як собака смішно хропить. Співачка лише задоволена від цієї картини, адже вона вносить гармонію та щастя в її життя.

Настя Каменських показала, як та з ким проводить ночі. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що Каменських дуже прив’язана до своєї собаки і разом вони приблизно 8 років.

Раніше вона постійно з’являлася у кадрі, коли публікація артистки робилися в Україні. Тоді Настя Каменських показувала, як проходить її сімейне життя з Потапом, як вони проводять час разом з кращою подругою Ганною Андрійчук і як створюють влоги.

Зараз Настя майже не демонструє минулого образу життя за зрозумілих причин. Хіба що інколи Каменських може опублікувати фото з пробіжки або репетиції.

До речі, на даний момент Потап вельми рідко з’являється поруч зі своєю дружиною і цим лише підживлює плітки про їхнє розлучення. Досі публіка не розуміє, що відбувається між цими двома. Хоча ще 2 роки тому обидва спростували новину про кризу в їхніх стосунках.

Схожі статті

Фата, весільна сукня зі стразами і чорні рукавиці: Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Захура

Найбагатша співачка України Камалія стала нареченою, але не для мільярдера Мохаммада Захура. Як виглядають розкішна весільна сукня та фата артистки?

45-річна Оля Полякова показала, як вітала молодшу дочку з особливим святом: довелося йти вмиватися

Відома співачка Оля Полякова завжди вміла здивувати своїх неординарними вчинками. Цього разу зіркова мама вирішила оригінально привітати свою молодшу доньку з днем народження.

Ранок починається не з кави, а з палких обіймів: Леся Нікітюк засвітила обранця та похизувалася обручкою

Відома телеведуча Леся Нікітюк завжди воліла не обговорювати своє особисте життя. Проте, нині на неї чекають особливі зміни, якими гріх не поділитися.

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається у зірки?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.